WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camera installeren in een behandelkamer van ziekenhuis

Voor een behandelkamer van het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam hebben wij een digitaal IP camerasysteem mogen installeren. De camera maakt het mogelijk om op een groot scherm mee te kijken hoe de behandeling verloopt, maar ook om e.v.t indien gewenst achteraf de behandeling terug te kijken.

 

Door te werken met een camera met een hoge resolutie kunnen details goed worden weergegeven. Een camera bij ziekenhuizen, tandartsen en zelfs bij dierenartsen zijn steeds populairder aan het worden. Een camera met beeld en geluid maakt het dat de klant later bij een conflict de beelden kan terug zien en dat de arts kan aantonen dat het allemaal is verlopen zoals het ook had moeten verlopen.

 

Cameras vertellen een verhaal, net zo als een naslagwerk kan het met een camera heel verstandig zijn beelden op te nemen. We maken dit ook mee met bevallingen van dieren, veelal de wat duurdere soorten zoals Ras paarden, honden en katten… de eigenaren filmen de bevalling zodat er bij de overdracht een film kan worden afgegeven dat alles netjes is verlopen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant