WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camera gericht op rotonde - kentekens en auto's zien

Als test is er door ons een camera gericht op een rotonde om de beeld kwaliteit te kunnen testen met een 12X ZOOM ptz camera [ 1099,- euro ] deze camera is van uitermate scherpe en vloeiende beeld kwaliteit dat deze bij een beetje mazzel zelfs op 80meter afstand de personen in de auto zou kunnen zien.

 

De camera is zowel bekabeld als draadloos te krijgen en is van zware professionele kwaliteit met een IK10 keurmerk en IP66 waardering. Een HD IP bewakingscamera van deze kwaliteit kiest u als het terrein, of het bedrijf dat u wenst te beveiligen, het beste van het beste zou moeten krijgen deze camera kan u dit bieden!

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant