WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camera bewaking woning met zwarte domecamera

Iedere woning is anders, en zo heeft iedere woning eigenaar een andere wens voor de beveiliging. Of het nu gaat om een Alarm/inbraak systeem of een CCTV/camera bewaking systeem. Er zijn tal van mogelijkheden om een woning technisch goed te beveiligen.

 

Wij installeren niet alleen het gehele inbraak en of camera bewaking systeem maar denken in zijn algemeen mee met de klant en de technische behoeftes. Zo kan het zijn dat wij direct als we toch bezig zijn het WIFI verbeteren door extra sterke wifi accesspoints te plaatsen, of de verlichting slim maken door domotica te installeren. Veel werkzaamheden zijn technisch te combineren en de kennis van onze installatie monteurs is zeer vakkundig.

Camerainstallatie.nl

Onze slimme installatie monteurs hebben een knappe kop

Binnen onze organisatie zitten aardig wat knappe koppen, IT’ers en elektra monteurs met passie voor hun vak. Wij doen dan ook net even dat stapje meer om de klant tevreden te maken, te houden en er voor te zorgen dat er een kwaliteits installatie zal worden afgeleverd aan de klant.

 

De beste kwaliteit beveiliging materialen

Onze camerainstallatie beveiliging systemen zijn van zeer hoge kwaliteit materialen, zo werken wij enkel met de beste A kwaliteits kabels, goede kwaliteits montage materialen, A merk switches en A merk camera en harddisk recorders.

 

Al sinds 1999 leveren en installeren wij Camerabewaking en beveiliging voor woningen, bedrijven, terreinen en daar zijn wij verdomd goed in! Met passie voor ons vak werken wij graag met goede kwaiteits producten eigenlijk precies zoals je het thuis als monteur zelf ook zou willen.

 

Camerabewaking het extra oog op en om uw woning

Een extra paar ogen in en om uw woning, het is belangrijk om rust te hebben en u veilig te voelen. Dit kan doormiddel van een goed slot in uw deuren en ramen, en natuurlijk goede verlichting om uw woning. Maar zeker niet geheel onbelangrijk is het elektronische beveiligde gedeelte rondom uw woning.

 

Met een camerabewaking systeem of een alarm systeem kan u de woning beter beveiligen en afschrikken.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


 Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

 Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant