WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Bewakingscamera’s voor VVE parkeerplaats

Al langer tijd zijn wij bezig om een passende oplossing te verzinnen voor de inbraken en het vandalisme wat plaatsvindt bij deze VVE. Het grootste probleem is dat er een gezamenlijk VVE parkeerterrein is voor de verschillende losse panden, waardoor iedereen meebeslist over de oplossing.

 

Het budget en de wens stonden centraal in het vinden van deze oplossing: de best mogelijke oplossing voor zo min mogelijk kosten en met voldoende mogelijkheden voor de toekomst.

Camerainstallatie.nl

Dé oplossing voor inbraken en vandalisme bij parkeerplekken

Uiteindelijk is er gekozen voor bekabelde camera’s, gekoppeld aan een centraal punt van een bestaande verlichtingsmast. Er zijn twee Dahua 8 megapixel (4K) camera’s met starlight technologie opgehangen, waardoor de camera’s het beste nachtzicht geven. Daarnaast beschikken de camera’s over slimme IVS regels, zodat onregelmatigheden herkend en gemeld kunnen worden.

 

Naast het plaatsen van bewakingscamera’s is er een voorbereiding gemaakt om het hek, wat dient als in- en uitgang van het parkeerterrein, te kunnen koppelen aan het camerasysteem en om een intercomsysteem te plaatsen. Deze toegangscontrole van het parkeerterrein kan het mogelijk maken om een tijd en snapshot toe te voegen, waardoor een gebruiker en kenteken herkend worden.

 

Deze oplossing is een goede, betaalbare oplossing, welke gerealiseerd is door het actief meedenken en het verlenen van een service die verder gaat dan elke het verkopen van een camerasysteem.

De beste bewakingscamera is een bekabelde camera

De beste bewakingscamera is er één met een kabel, maar soms moet je vanwege de afstand of het budget kijken naar een alternatief. Een alternatief een 3G/4G camera zijn, maar ook een camera met een straalverbinding. Een straalverbinding is een zeer krachtige wifi-verbinding, waardoor camerabeelden over een grote afstand verstuurd kunnen worden.

 

Echter, het beste is en blijft een kabel. Wij hebben het gehele straatwerk eruit gehaald, zodat de bekabeling geplaatst kan worden. Na het aanleggen van de bekabeling hebben wij de stenen weer netjes teruggeplaatst. Het resultaat is dat dit systeem vele jaren, zonder problemen en storingen, zal werken.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant