WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera’s met in muur gebouwde monitor

Op deze locatie hebben wij in totaal 5 IP-camera’s geplaatst. De camera’s hebben een 4K resolutie waarmee alles haarscherp in de gaten gehouden en gefilmd kan worden. De camera’s zijn aangesloten met door ons getrokken hoogwaardige netwerkkabels. De netwerkkabels zijn voorzien van een harde kern en kunnen zowel netwerk- als videosignalen (POE) doorlaten. Een groot bijkomend voordeel is dat de boorgaten voor deze kabels zeer klein zijn.

 

De camera’s werken met behulp van een slimme bewegingsdetectie (IVS), waarvan wij de lijnen digitaal in kunnen tekenen. Door de handmatig ingestelde lijnen komen valse meldingen zo goed als niet meer voor en is dit beveiligingssysteem ideaal in gebruik. Met zekerheid kan er gezegd worden dat dit een echt goed camerasysteem is, van hoogwaardige kwaliteit en met slimme metingen.

Camerainstallatie.nl

De in de woonkamer ingebouwde monitor met haarscherpe beelden maakt het geheel af. De beelden zijn te zien op een in de muur gebouwde monitor met 4K beeldweergaven in het midden van de woonkamer. Door de camerabeelden op een scherm te zien, geef je jezelf extra controle over het gebruik en de werking van het camerabewakingssysteem. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er om je heen gebeurt.

Naast de camera’s hebben wij ook een Unifi wifinetwerk, een Ajax alarmsysteem en een slim Dominica systeem met verlichting, verwarming en geluid mogen installeren. Deze vrijstaande woning met meer dan 4000 m2 grond heeft veel afgelegen plekken, waardoor het van groot belang is dat het terrein goed beveiligd is.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant