WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera's in paal voor overzicht in de tuin

Prachtig mooie paal in de achtertuin met 3 zeer dikke IP camera’s welke het terrein vanuit alle hoeken in de gaten kunnen houden. De IP camera’s worden aangestuurd door een software gestuurde harddisk opname recorder.

 

De Harddisk recorder kan zowel via een 3G verbinding als via ADSL verbinding maken met de meldkamer. Tevens kan er via een beveiligde wifi verbinding live worden meegekeken naar de beelden via o.a een iPhone, of een iPad, of een Android toestel.

 

De gehele installatie is voorzien van harde kern bekabeling en POE voedingen, gekoppeld aan de camera’s welke via de recorder worden aangestuurd en middels motion detectie zijn taken zal uitvoeren. HD IPcamera’s zijn een trend , steeds vaker kiezen mensen voor het maximale, ze zien het als een investering in hun huis of pand.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant