WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera's in alle vormen en maten

Een mooie bewakingscamera aan uw woning, die niet te veel opvalt en geen grote beugel heeft? Wij kunnen u helpen!

 

Onze adviseur kijkt samen met jou naar de beste oplossing om je woning te beveiligen met de best passende camera. Wij helpen u onder andere bij het samenstellen van het beveiligingssysteem, de kleur van de camera en het best passende model. Wij beschikken over grote, maar ook zeer kleine onopvallende camera’s in vele kleuren.

 

De één kiest voor een grote opvallende camera, met zoveel mogelijk flitsen en geluiden. Een camera met flitslampen, bewegingsdetectie en een alarmsignaal, zodat iedere ongewenste gast afgeschrikt wordt. De ander heeft liever een minder opvallende camera, zodat deze meer verdekt opgesteld kan worden. Wat uw wens ook is, wij helpen u graag bij het realiseren van het beveiligingssysteem!

 

Alles is en blijft maatwerk. Wij kijken dan ook naar de wens, het budget en de mogelijkheden, waarna wij samen met u een geschikt pakket samenstellen. Hierdoor bent u er zeker van dat dit het beveiligingssysteem is wat uw wilt en dat bij uw situatie past. Wilt u een goed beveiligingssysteem voor uw woning? Eén waarvan u zeker weet dat deze werkt? Neem dan contact met ons op en wij realiseren de beste beveiligingsoplossing voor u!

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant