WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera’s en meldkamerinrichting

Een mooie, uitdagende installatie van een bewakingscamerasysteem en een kleine meldkamerinrichting. Er is gekozen voor een kleine opzet van in totaal 3 monitoren, waarmee het camerasysteem beheerd kan worden en de beelden bekeken kunnen worden. Op één van de schermen is het beheer toe te voeren en zijn de beelden terug te kijken. Op de twee andere monitoren zijn de livebeelden van de camera’s te zien. Hierdoor kan zowel de beveiliger naar de beelden kijken en kan er tegelijkertijd een back-up gemaakt worden.

 

Gezien er op deze locatie 24/7 beveiliging aanwezig is en er zicht moet zijn op alle ruimtes, geven de camera’s een beter overzicht om goed te kunnen beveiligen. Er is een slapende wacht en er zijn twee beveiligers die 24/7 waken over de personen die verblijven op de locatie. De camera’s zijn in staat patronen, ongeregeldheden, geluiden en zelfs personen te herkennen. De camera’s doen het voorwerk en maken het mogelijk dat de beveiligers meer inzicht krijgen en minder handelingen uit hoeven te voeren.

 

Een slim camerasysteem houdt overzicht, waardoor u meer tijd heeft om écht te beveiligen. De manier waarop wij een bewakingscamerasysteem installeren en inrichten, is maatwerk. Wij kijken naar de situatie, de wens en de best passende oplossing binnen het budget.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant