WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamerainstallatie in bedrijfsloods

Voor een bedrijf gelegen in Amsterdam zuid oost hebben wij een mooie HD bewakingscamerainstallatie mogen plaatsen. De camera’s nemen in zeer hoge beeld kwaliteit de beelden op welke op 3 grote monitoren zijn te zien. Ook kan er met de mobiele, tablet en laptop op afstand via internet worden meegekeken en terug gekeken.

 

Het volledige systeem is bekabeld, wij houden niet van draadloos want de zekerheid van veiligheid zit aan een kabel verbonden! Een professionele beveiligingsinstallatie en zeker met camerasystemen gaan wij uit van een bekabelde installatie.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant