WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera voor appartementen gebouw

Voor een appartementen gebouw in het midden van een grote stad is er gekozen voor een bewakingscamera set van meerdere camera’s verdeeld over de 12 verdiepingen. Om de ingangen goed in de gaten te kunnen houden maar ook om te zien wat er gebeurd op de late uurtjes. Door de camera’s zo op te stellen dat alle deuren en liften in beeld zijn kan er met niet al te veel camera’s een behoorlijke dekking worden behaald. Wij maken dan ook altijd een bewakingscamera plan, onze specialisten bekijken de situatie, en maken een plan van aanpak. Bewakingscamera met opname apparatuur is populair tegenwoordig wil iedereen kunnen terug kijken wat er gebeurd is na een inbraak of zelfs een overval, maar ook via de telefoon meekijken live op afstand.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Bewakingscamera van ZEER hoge HD kwaliteit

De Bewakingscamera’s met zeer hoge beeld kwaliteit, zijn zeker de laatste tijd enorm populair gezien de enorme prijsdaling die deze techniek heeft ondergaan. Het is voor iedereen op dit moment betaalbaar om een goedkope bewakingscamera te kopen, maar zeer zeker ook te laten installeren. Een Bewakingscamera is er in alle soorten en maten, klein groot, dome, ptz, maar ook een grote aanwezige bewakingscamera kan soms een prettig aanzicht zijn.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant