WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera Videomeldkamer inrichting

Op deze project locatie hebben wij de eer gehad twee videomeldkamers te mogen inrichten. Het betreft een camerabewaking systeem welke ruim 300 bewakingscamera’s bevat. De installatie en het beheer van deze locatie voeren wij al reeds sinds 2014 en met de recente upgrade naar een 10Gbit systeem hebben wij ook de camera’s mogen updaten naar minimaal 4Megapixel camera’s.

 

Videomeldkamer actief gebruiken

De kunst van een camerabewaking systeem is het actief gebruiken van de bewakingcamera’s. Zodra je deze actief gaat gebruiken zullen dingen eerder opvallen en kan je sneller handhaven. In dit geval is de videomeldkamer zoals wij deze hebben geïnstalleerd 24/7 in gebruik er zijn altijd minimaal 2 man aanwezig welke achter de knoppen zitten en de ruim 300 camera’s bedienen.

Camerainstallatie.nl

Autotrack PTZ

Omdat je niet altijd 300 bewakingcamera’s kan zijn is er gebruik gemaakt van triggers. Bij beweging, maar ook bij het indrukken van bepaalde knoppen zullen camera’s een automatisch programma volgen. Zo zijn er Autotrack camera’s deze volgen personen en gaan een vast ingesteld patroon af.

 

Om de bewakingmedewerkers te ondersteunen is er ook een mobiele APP toegevoegd zodat bij rondlopen de camera’s ook gebruik kunnen worden.

Zo is er ook een mobiele KIT voorhanden bij calamiteiten waarmee er binnen enkele minuten een meldkamer kan worden opgezet door gebruik te maken van een 1Gbit draadloze verbinding.

 

Meerdere schermen koppelen

1 of meer schermen, ons systeem is modulair en is makkelijk uit te breiden. Op deze locatie hebben wij twee meldkamers geïnstalleerd waarvan een met 4 monitoren en de ander met drie monitoren.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant