WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera Camerainstallatie op woonhuis - boerderij

Op deze luxe woonboerderij/woonhuis hebben wij meerdere IP bewakingcamera’s mogen plaatsen. De bewakingcameras zijn aangesloten op een NVR4204 met daarin een grote harddisk zodat er enkele weken kan worden opgenomen. De beelden worden vanuit de camera naar de harddisk recorder gestuurd via een door ons getrokken netwerk kabel.

Camerainstallatie.nl

Doordat de beelden centraal op de Dahua NVR recorder worden opgeslagen voor enkele weken kan u met de APP op de telefoon verbinding worden gemaakt en de beelden worden terug gekeken. Los van de beelden terug kijken kan er ook live naar de bewakingscamera beelden worden gekeken natuurlijk.

 

De bewakingscamera’s van het merk Dahua zoals wij hier geïnstalleerd hebben hebben een zeer hoge beeld resolutie van wel 4 Megapixel ! ultra scherpe bewaking camera beelden zowel dag als nachtzicht is dan ook het resultaat.

 

Het was geen makkelijke klus deze bewakingscamera’s te plaatsen, onze camerainstallatie.nl monteurs zijn wel even bezig geweest de juiste kabel routes te vinden. Maar het eind resultaat mag er zeker zijn van deze camerainstallatie.nl !

 

Een woonhuis voorzien van camera’s is populair, maar los van een camerasysteem adviseren wij ook altijd goed naar verlichting te kijken, ramen en deuren en natuurlijk een inbraak alarm systeem. Wij installeren los van camerabewaking systemen ook intercom, toegangscontrole, wifi, en inbraak alarm installatie’s.

 

Laat u informeren door een van onze adviseurs, deze helpen u graag verder.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant