WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingcamera's in warehouse installatie

Zeker bij een groot warehouse is beveiliging doormiddel van camera’s van groot belang. Niet alleen voor de beveiliging en bewaking van de goederen maar ook voor de veiligheid en controle van medewerkers om werkproces goed te kunnen monitoren.

 

Op dit project zijn we bezig met het installeren van een kleine 35 camera’s in de eerste opzet welke zullen waken over het gehele terrein en warehouse indeling. De camera’s zullen 24/7 worden bekeken door de bewakingidienst welke intern aanwezig is en welke vakkundig en de gehele dag door de beelden zullen gebruiken om hun werk goed te doen.

Camerainstallatie.nl

Ook voor wat betreft laden en lossen en de instroom en uitstroom van vrachtverkeer zorgen de cameras voor een goed en duidelijk beeld, personen, auto’s en goederen kunnen mooi worden bekeken en op deze manier hoeft de bewaker niet snel van zijn plek.

 

De infrastructuur welke door ons is bekabeld is op basis van glasvezel kabel i.c.m UTP netwerk bekabeling naar de camera’s. Tevens leggen wij ook netwerk bekabeling voor de computers en WIFI zender bekabeling aan aangezien dit mooi te combineren is met onze camera werkzaamheden en het de zelfde soort techniek is.

Glasvezel kabel is een veel gebruikte techniek om zeer hoge kwaliteit bewakingscamera beelden over een grote afstand door te kunnen sturen. Doordat de technische beperking van een UTP kabel op 91.5m is gezet zal er voor langere afstanden een glasvezel kabel moeten worden gebruikt.

 

Glasvezel kabel is enorm gevoelig, en het installeren en zeker ook het trekken van glasvezel kabel is een zeer moeilijke klus, een verkeerde beweging of een knik en de kabel is onbruikbaar en dat is een dure kostenpost. Het vakkundig installeren van deze kabel is dan ook iets dat we graag voor onze klanten doen, onze kennis en ervaring is dan ook groot.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant