WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Beveiligingssysteem installatie op vrijstaande woning: alarm- en camerasysteem

De grootste uitdaging in ons werk is om alle kabels netjes op hun plek te krijgen, zodat je geen enkele kabel ziet lopen. Onze monteurs zoeken dan ook altijd naar de beste manier om de kabels te trekken en op hun plek te krijgen. Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen maken wij gebruik van Cat6 DCA gecertificeerde CPR kabels met een harde kern.

 

Afgelopen dagen waren drie mooie dagen om kabels te trekken, want met een beetje zon werk je toch net even wat lekkerder. Zoals altijd ontzorgen wij onze klanten volledig en regelen wij alles van A tot Z, waaronder ook de schoonmaak en het instellen van de beveiligingssystemen. Camerabewaking en de beveiliging van een woning is onze passie, waardoor wij met liefde ons vak uitvoeren. Camerainstallatie.nl bestaat uit een eigen binnendienst, adviseurs, installateurs, helpdesk en IT-dienst. Wij komen graag bij u op locatie langs om de situatie te bekijken en een passend plan aan te leveren voor een nette prijs.

Camerainstallatie.nl

Wij zijn misschien niet de goedkoopste, maar wel de beste in ons vak. Wij geloven dat beveiliging goed moet zijn en leveren de beste producten, een professionele en netjes afgewerkte installatie en een goede service. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en besparen niet op kwaliteit.

 

Bent u op zoek naar camerabewaking of een alarmsysteem, zonder dat er een kabel zichtbaar is? Neem dan contact met ons op en wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend en passend advies.

 

Ongeacht voor welk beveiligingssysteem u kiest, camerabewaking, alarmsysteem of een intercom, wij zoeken het best passende product voor uw situatie en uw wensen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij u graag wat er allemaal mogelijk is en voor welke mooie prijs wij een uniek systeem voor u kunnen samenstellen.

 

Telefoon/WhatsApp: 036 52 90 007
Email: info@camerainstallatie.nl
Contact formulier: https://camerainstallatie.nl/offerte-aanvragen/

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant