WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Beveiligingsmogelijkheden met intelligentie beveiligingsfuncties IVS

Door middel van de juiste Beveiligingsmogelijkheden / camerasoftware worden intelligentie beveiligingsfuncties toegevoegd aan de bewakingssystemen, ook wel IVS [Intelligent Video Surveillance], slimme beveiligingscamera’s genoemd. Er zijn genoeg Beveiligingsmogelijkheden om toe te passen met een bewakingscamera.

 

 

Camerainstallatie.nl

Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld face recognition en kentekenregistratie, waarmee u camera’s kunt inzetten als toegangscontrolesysteem. Daarnaast is het mogelijk om personen of objecten live te volgen met autotracking. De beveiligingscamera’s focussen dan op een bepaald persoon of object, zodat u in de gaten kunt houden wat er gebeurt.

 

Toegangscontrole op basis van face recognition biedt u de mogelijkheid om alleen de personen die u heeft geregistreerd toegang te geven tot uw pand of locatie. U kunt een bepaald aantal gezichten opslaan in het systeem die vervolgens gescand worden. Wanneer er een match is tussen het gezicht in het systeem en het gescande gezicht, wordt er toegang verleend. Face recognition is bijvoorbeeld ook ideaal voor het herkennen, weren en uiteindelijk voorkomen van veelplegers uit uw winkel.

 

Tevens is het ook mogelijk om een professioneel digitaal kentekenregistratiesysteem op te zetten. Wanneer u bijvoorbeeld een eigen bedrijfsterrein of parkeerplaats heeft, is het wenselijk om zelf te beheren wie er op het terrein mag komen en wie u liever geen toegang geeft. U kunt ook bijvoorbeeld zelf de kentekens instellen welke toegang krijgen. Wanneer een auto en/of bus of ander voertuig voor de slagboom staat, wordt het kenteken automatisch geregistreerd en geverifieerd met de ingestelde kentekens. Alleen wanneer het kenteken voorkomt in de database, wordt er toegang verleend. Op deze manier kunt u ook ongewenste gasten weren en automatisch verwerkt welk voertuig zich op uw terrein bevindt.

 

Auto tracking Beveiligingsmogelijkheden

 

Met auto tracking worden personen en/of objecten omgeven door een kader/venster, wat het gemakkelijker maakt om ze te volgen. De beveiligingscamera’s kunnen automatisch inzoomen op verdachte personen zonder dat het beeld onscherp wordt. Zo kunt u de betreffende persoon of het object nauwkeurig identificeren.  Auto tracking wordt ook niet beïnvloed door obstakels. Als het te volgen object bijvoorbeeld achter een auto langs loopt, blijft de bewakingscamera focussen. Zo raken de verdachte personen of objecten nooit uit het zicht. Er zijn vele Beveiligingsmogelijkheden met een bewakingscamera mogelijk. Auto tracking is zowel overdag als ’s nachts, of in situaties met weinig licht mogelijk. U zult altijd scherp zicht blijven houden op verdachte objecten en personen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant