WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Beveiligingscamera laten plaatsen door professioneel beveiligingsbedrijf

Een beveiligingscamera laten plaatsen zonder dat er een kabel zichtbaar is, kan alleen door een professioneel beveiligingsbedrijf. Onze vakkundige installatiemonteurs plaatsen al ruim 22 jaar beveiligingscamera’s bij particulieren en bedrijven. Wij begrijpen als geen ander dat alle camera’s, kabels en aansluitingen netjes afgewerkt moeten worden en behandelen elk project als ons eigen huis of bedrijf. Met liefde werken wij iedere dag aan het beveiligen van de woningen en bedrijven van onze klanten en zorgen wij ervoor dat elk project netjes opgeleverd wordt.

 

 

 

Camerainstallatie.nl

Wij werken altijd met goede en betrouwbare systemen, waardoor het nodig is om kabels te trekken. Natuurlijk zijn er ook draadloze camerasystemen, alleen kunnen wij bij deze systemen geen betrouwbare kwaliteit garanderen. Door het trekken van netwerkkabels heeft de beveiligingscamera altijd een goede en stabiele verbinding en zal uw draadloze netwerk niet verstoord of trager worden. Bovendien worden al onze beveiligingssystemen geleverd inclusief montage en installatie.

 

Ons beveiligingsbedrijf bestaat al ruim 22 jaar. Met meer dan 35 collega’s zorgen wij voor de beste beveiligingssystemen en realiseren wij de veiligste, betrouwbaarste en mooiste beveiligingsinstallaties. Wij leveren een duidelijk, eerlijk en gepersonaliseerd advies, waardoor wij alleen écht goede beveiligingssystemen opleveren.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant
Stap 5