WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Beveiligingscamera bij de voordeur en op woonhuis

De bewoners van dit woonhuis hebben er voor gekozen een beveiligingscamera te plaatsen zowel bij de voordeur als ook op diverse plekken rondom het huis. Op deze manier is er een volledige dekking en kan er makkelijk vanuit iedere ruimte in het huis worden gekeken wat er zich om het huis afspeelt.

 

Doordat je altijd je telefoon bij je heb, zou je zelfs vanaf de WC, Slaapkamer, werkkamer, keuken of waar dan ook in huis even snel op de telefoon naar de beelden kunnen kijken. Maar natuurlijk
ook als je even niet thuis bent, kan je via internet even snel de beelden live bekijken.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

De gekozen camera’s zijn 100% vandaal bestendig en van hard metaal, tevens is er geen enkele kabel te zien deze is vakkundig door onze CCTV monteurs geïnstalleerd. De bekabeling is tevens door ons gecertificeerd om 100% te kunnen garanderen dat alles goed werkt en ook blijft werken.

 

Steeds vaker kiezen klanten er voor om los van een Alarm beveiliging systeem ook camera’s te nemen, veelal worden ze gebeld door de alarm centrale met de melding dat er iets is maar meer dan “iets” kan de alarm centrale niet zeggen gezien ze niks kunnen zien.

 

Camera’s zien exact wat er aan de hand is, zo weet u ook hoe u e.v.t kan handelen of dat er gewoon loos alarm is en u gerust verder kan genieten van uw vakantie, dagje weg, of aan het werk kan gaan waarmee u bezig was.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant