WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Beveiliging Amsterdamse Oosterpark

Tijdens een evenement in Amsterdam hebben wij de beveiliging doormiddel van draadloze bewakingscamera’s weten te verzorgen, zowel op het evenement als ook de drukke toegang en doorgang wegen van het verkeer.

 

Op de camera’s was duidelijk te zien en te volgen met vloeiende beelden wat er gebeurde in en om het terrein van het festival. De beeldopnames waren in volledige HD beeld kwaliteit en dus zeer hoog en perfect om personen te herkennen.

 

Tijdens het evenement is de camera meerdere keren gebruikt om zakkenrollers op heterdaad te kunnen pakken. Er is bewezen dat de aanwezigheid van veiligheidscamera’s en dus cameratoezicht voor meer veiligheid kan zorgen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant