WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bestuurbare Kenteken camera HD kwaliteit

Op kleine maar ook op grote afstanden een kenteken echt kunnen lezen daar heb je een krachtige HD bewakingscamera voor nodig. Met een dergelijke HD bewakingscamera kan je veelal extreem ver tot wel 300-600meter inzoomen maar ook 360graden rond draaien waardoor het gehele terrein goed in de gaten kan worden gehouden.

 

Op de onderstaande fotos is goed en duidelijk te zien hoe zo een IP HD bewakingscamera er uit ziet op hoogte. Maar ook is er op de fotos te zien hoever je details naar voren kan halen met het verduidelijken van de beeld pixels.

Camerainstallatie.nl

Doorsturen van de data en video kan zowel via WIFI, 3G als ook via de bestaande internet of netwerk verbinding, zelfs het plaatsen van een dergelijke camera op ACCU of deels op accu is geen enkel probleem.

Er is gebruik gemaakt van een WIFI straal verbinding op 5,8GHZ om een afstand van 1,7KM te overbruggen naar de 2 locatie aan de andere kant van het water. De meldkamer kan zo de verschillende locaties in HD kwaliteit bekijken zonder hiervoor internet te gebruiken.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant