WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

AVtech 22x zoom netwerk ip camera in mast

Het bewaken van je tuin zeker als deze enorm groot is kan een probleem zijn, in dit geval is er gekozen voor een 22x zoom 360graden ptz netwerk ip camera welke aangesloten is op een 4 kanalen autotrack nvr harddisk recorder.

 

De beelden zijn op Full D1 kwaliteit te bekijken zowel via de pc, mac als ook op de iPhone en iPad. Er is tevens een koppeling gemaakt met een SMS waarschuwing systeem en de meldkamer.

 

De camera paal/mast is naar smaak van de klant in een RAL kleur gespoten, en door ons geplaatst en voorzien van voeding en de draadloze verbinding op 5GHZ (afstand van 250meter).

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant