WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Alles over HD-beveiligingscamera's

Bent u op zoek naar een HD-beveiligingscamera voor bij u thuis? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bij Camerainstallatie.nl hebben we hoge kwaliteit beveiligingscamera’s voor binnen en buiten op kantoor of bij u thuis. Haarscherpe camerabeveiliging voor uw en andermans veiligheid. Bekijk ons uitgebreide assortiment bewakingscamera’s snel en vindt de camera die bij u past.

 

Wanneer u een camerapakket bij ons bestelt is dit altijd inclusief professioneel advies en installatie. Zo weet u zeker dat de beveiligingscamera’s op een juiste manier geïnstalleerd worden en voldoet aan uw wensen. U wilt in uw beveiliging namelijk geen gaten of problemen krijgen, dit moet waterdicht zijn. Daarom sturen wij altijd een specialist die antwoord kan geven op al uw vragen en samen met u een plan opstelt. Vervolgens maakt hij of zij een afspraak met u wanneer wij een ervaren monteur langs sturen die de bewakingscamera’s vakkundig komt plaatsen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

De bewakingscamera specialist van Nederland

Bij Camerainstallatie.nl hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in camera beveiliging en bewakingscamera installaties. Door onze jarenlange ervaring hebben wij ons ontwikkeld als specialist op dit gebied in Nederland. Hierdoor hebben we in heel het land tevreden klanten, zowel zakelijke als particuliere waarvoor wij prachtige projecten hebben mogen installeren.

 

Een installatie plan voor uw HD-beveiligingscamera’s

Als onderdeel van ons specialisme en service zijn al onze HD-beveiligingscamera pakketten altijd inclusief installatie. Deze installatie wordt uitgevoerd door een ervaren monteur die het persoonlijke plan altijd eerst met u doorloopt. Zo weet u precies wat en waar er geplaatst wordt en bent u volledig up to date.

 

Tijdens een installatie wordt ook alles gedocumenteerd, wanneer wij op afstand service moeten verlenen kunnen wij altijd met u meekijken. Zo kunnen wij óók op afstand een optimale service aanbieden.

 

Wat kost een HD beveiligingscamera installatie?

Camerabeveiliging is een belangrijk onderdeel van uw leef- en werkomgeving, dit moet dan ook ten alle tijde van topkwaliteit zijn. We begrijpen dat soms de financiële situatie niet mee kan zitten en dat dit een veilige leef- en of werkomgeving in de weg kan zitten. Bij Camerainstallatie.nl denken we daarom graag met u mee. We bekijken de mogelijkheden die binnen uw budget passen en maken hiervoor een plan op maat. Wij bieden onze klanten namelijk de mogelijkheid om de kosten van de bewakingscamera’s maandelijks te betalen. Ook is het mogelijk om sommige installatie te huren voor een bepaalde periode.

Wat krijgt u allemaal bij een HD-beveiligingscamera installatie?

Bij ieder HD-beveiligingscamera pakket ontvangen al onze klanten diverse extra’s zoals een eigen helpdesk en gecertificeerde montage. Hierdoor kunnen we altijd hoogstaande kwaliteit en een totaalpakket leveren. Daarbij hebben wij bewakingscamera’s uit eigen voorraad. Zo hoeft u nooit lang te wachten op een installatie.

 

Om de beste service en kwaliteit te bieden, draaien de beveiligingscamera installaties op een snel en goed beveiligd systeem.

Wij kunnen installaties ook draadloos aanbieden of aangepast aan de wensen van een locatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de uitstraling van een monumentaal pand die behouden moet blijven. Hiervoor hebben creatieve oplossingen zodat deze perfect aansluiten.

 

Veiligheid staat voorop, beveilig uw leef- werkomgeving nu

Camera beveiliging is in deze tijd niet meer weg te denken. Wacht daarom ook niet langer met het installeren van uw camera beveiliging.  Bekijk onze HD-beveiligingscamera’s of maak direct een afspraak met een van onze adviseurs.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant