WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Zelf een bewakingscamera installeren of een beunhaas is dat wel verstandig?

Gaat u zelf een bewakingscamera plaatsen ? of laat u het een beunhaas goedkoop doen? Of het verstandig en voor de langere termijn goed is dat vragen wij ons af. Er zijn verschillende redenen te vinden waarom u een bewakingscamera niet door een professioneel bedrijf zou laten plaatsen. Veelal zijn het de kosten waardoor zelf installeren gekozen zal worden, want het is veel voordeliger om het zelf te doen.

 

Het resultaat van het zelf installeren van een beveiliging systeem met een bewakingscamera of beveiligingscamera, is vaak achteraf wat teleurstellend. De kabel is niet netjes weggewerkt en het gaat is te groot, en de beelden zijn niet recht, scherp, of het lukt helemaal niet om beeld te krijgen. Erg vervelend allemaal, want je bent er een halve dag mee bezig geweest en de materialen hebben ook geld gekost.

Camerainstallatie.nl

Goedkope bewakingscamera zelf installeren

 

Goedkoop is duurkoop, en achteraf veelal een grote teleurstelling
en frustratie. Het trekken van de kabels en deze netjes afwerken zodat
je de kabels niet zal zien is echt geen makkelijke klus. Als je het niet vaak gedaan heb, en niet de creatieve manieren weet zoals de vakman dan zal het resultaat zijn zoals op deze installatie foto voorbeelden. De kabels op de fotos zijn van situaties zoals je ze niet wil zien aan je huis. Op deze manier zal de beveiligingscamera geen lang leven hebben en snel stuk gaan, en het ziet er ook niet uit.

 

Even snel een bewakingscamera installeren

 

Zelf installeren van een beveiligingscamera of het laten doen door een kennis, klusjesman, beunhaas het is een stuk goedkoper dan het laten installeren door de echte vakman, de camera installateur met kennis van zaken.

U zal geld besparen, maar is dat wel wat het beste is voor u, uw woning en natuurlijk voor de beveiliging en veiligheid. Een product zoals een beveiligingscamera is iets dat goed zou moeten werken, en wat niet door een storing of onkunde niks opneemt. Een niet werkende beveiligingscamera is een hele dure camera, want je heb er gewoonweg niks aan ?

Schade aan uw woning

 

Door fout te boren, of fout te plaatsen komt het maar al te vaak voor dat de camera weer verplaatst moet worden. Vervelend want op de oude locatie zitten wel al gaten in de muur. Weten wat je doet, en de beveiligingscamera op de juiste plek monteren, een goed plan maken, en van te voren alles goed doordenken zodat het in een keer goed gaat en u niet achteraf gaat balen.

 

Kennis van zaken is vaak de besparing, want al lijkt iets nog zo duur ?
vaak is het achteraf toch wel prettig als het beveiliging systeem goed geplaatst is. Onze beveiliging installatie monteurs komen alles netjes bij u installeren, en u heeft nergens zorgen meer over.

CPR kabels en certificering verplicht bij bewakingscamera

 

Gaat u kabels trekken ? let er dan wel op dat u of de gene die het gaat installeren bij u gecertificeerde ( brandveilige ) UTP/ELEKTRA kabels gebruikt.

 

 

Nog vaak komen wij bedrijven/personen tegen welke bijverdienen door
klusjes uit te voeren maar de illegale / goedkopere kabels gebruiken. Het niet gebruiken van de juiste kabels ? u bent niet verzekerd, en in het geval van een zakelijke installatie kan het zelfs tot sluiting van uw zaak gaan.

 

Uw bewakingscamera laten installeren door een vakman ?
iemand die de bekabeling op de juiste manier met de geldende
regels en normen zal trekken. Neem dan eens contact op met
Camerainstallatie.nl de professionele beveiliging installatie
club met kennis van zaken en echte monteurs met passie
voor hun vak en werk.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant