WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Weer man opgepakt na gewelddadige burenruzie op Orthen via bewakingscamera

DEN BOSCH – Op het woonwagenkampje op de Bossche Donkse Dreef is maandagochtend een 25-jarige man aangehouden. De politie verdenkt hem ervan betrokken te zijn bij een gewelddadige burenruzie op 13 juni op Orthen in Den Bosch. Tijdens het conflict werd een voordeur vernield en werd een man geprikt  met een riek. Ook werd geslagen met stokken. ’s Avonds werden een man (26) en vrouw (48) uit Den Bosch opgepakt. De volgende dag werden nog drie Bosschenaren aangehouden.

 

Op een filmpje dat is gemaakt door een bewakingscamera is te zien dat de maandagochtend aangehouden man met een stok of stang enkele keren een man slaat die achter een hekje van een woning op Orthen staat.

 

De politie maakt verder geen bijzonderheden bekend over de aanhouding. Het zou onderdeel zijn van ‘een lopend onderzoek’.  Toeval lijkt een rol te spelen. Agenten waren op het woonwagenkampje voor een aanhouding die niets met dit onderzoek te maken heeft. Later meer informatie hierover.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant