WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Waarom een camerasysteem kopen en niet huren

Veel klanten vragen ons wat beter zou zijn Een camerasysteem huren of kopen. Wij leggen graag het verschil uit en wat ons persoonlijke advies zou zijn.

 

Als beveiliging bedrijf lopen we nu al zo een kleine 15 jaar mee, dat is een vrij lange tijd je ziet andere bedrijven gestart worden en weer stoppen… Grote bedrijven bedenken mooie marketing campagnes met producten welke klanten tegen een maand bedrag kunnen “huren” en klanten vragen ons dan ook vaak wat beter is voor hun situatie kopen of huren

Camerainstallatie.nl

Een camera bewaking systeem of alarm systeem huren [ per maand betalen ]


Het huren of leasen van een camerasysteem of alarm systeem klinkt erg aantrekkelijk veel van dit soort bedrijven vragen 1 euro per dag of 30 euro per maand voor een klein minimaal alarm systeem of 40,- euro per maand per camera, de bedragen zijn laag en lijken dus erg aantrekkelijk.

 

Echter al snel komt de klant tot de ontdekking dat het niet enkel de maand kosten zijn maar ook een eenmalig bedrag van gemiddeld 300-500 euro wat nodig is vanwege de extra wensen anders dan standaard… vaak neem je dit maar voor lief want je wenst het toch graag draaiend te hebben. Daar komt natuurlijk nog het jaarlijks onderhoud bij want dat is nodig natuurlijk volgens de verkoper [??], dit is veelal 120 240 euro.

Een huis alarmsysteem kopen of huren

Als we een dergelijk systeem iets beter onder de loep nemen tijdens dit korte onderzoek naar de alarm en camera verhuur bedrijven welke een beveiliging systeem in de verhuur aanbieden doet een snelle rekensom met 36 maanden al snel een kleine 2000,- euro en na 36 maanden bent u nog geen eigenaar van de spullen die moet u gewoon netjes terug geven.

 

Een dergelijk alarm systeem voor thuis zou als u het zou kopen, en laat installeren door ons 999,- euro kosten en is onderhoud het eerste naar of soms zelfs de eerste 16 maanden niet nodig. Maar een nog groter voordeel is u bent eigenaar van het systeem u kan en mag dus alles er mee doen wat u zou wensen.

 

Is huren dan goedkoper of beter dan het kopen van een alarm systeem wij zijn van mening dat huren idd flexibel is als u even het geld niet heeft maar dat kopen vele malen goedkoper is en u ook eigenaar bent van het systeem en dus voor ons als bedrijf het advies zou zijn.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Een camerabeveiliging systeem kopen of huren

Wij als professionele installateur van camerabeveiliging systemen geven de voorkeur voor het kopen van een systeem, u bent dan eigenaar van het systeem bent in een keer van de kosten af en u weet wat u heeft.

 

Als we in de markt kijken van camera systemen en wat er mogelijk is te kopen op huur of lease basis komen we weinig bedrijven tegen daar is ook een rede voor er zijn maar weinig financiers welke een camerasysteem willen financieren voor particulieren.

 

Een van de bedrijven welke we zijn tegengekomen bij onze zoektocht bood systemen aan voor 40-80 euro per maand echter waren dit merkloze systemen welke kwalitatief gezien niet te vergelijken zijn met koop systemen en dus lastig te vergelijken maar voor de goede orde nemen we deze informatie toch tot ons.

 

Gaan we verder kijken komen we wel veel bedrijven tegen welke voor de horeca en retail winkels camera systemen aanbieden voor vaste bedragen per maand het huren van een camerasysteem welke u 29,95 euro per maand kost per camera, we gaan tijdens het rekenen even uit dat u gemiddeld 4 camera’s zou wensen op uw locatie, en dat u de beelden wil opnemen.

 

Voor het bedrag van ongeveer 100/120 euro per maand kan u 4 camera’s huren maar heeft u geen recorder op uw eigen locatie dit is in de cloud de beelden zijn dus niet bij u op locatie en er is internet nodig om de beelden ergens op te kunnen nemen.

Als er dus geen internet is dan kan er niet worden opgenomen, en is het internet niet snel genoeg dan kan dit ook tot problemen , vertraging of beeld kwaliteit verlies leiden.

 

Advies voor een camera of alarm systeem

Wij bestaan als bedrijf 15 jaar, zoals ik hierboven al eerder trots schreef, als bedrijf zijn we groter geworden door te doen waar we goed in zijn, en te leveren wat we beloven met passie ons werk te doen en naar onze klanten te luisteren.

 

Binnen ons bedrijf zijn we trots op onze producten, maar zeker ook op onze medewerkers dit zijn zowel onze technische helpdesk medewerkers, de planners, maar ook magazijn medewerkers, de adviseurs op locatie en zelfs onze schoonmaker!

 

Wij hebben geen verkopers, maar adviseurs… wenst u advies dan helpen we u graag koopt u niet bij ons dan vinden we dit echt niet erg, immers ook een goed advies kan later doormiddel van mond op mond reclame gewoon weer bij ons terug komen.

 

Service en meedenken, zo zijn we groter geworden en zo hopen we nog vele jaren ons werk te kunnen doen.

 

Is kopen of huren verstandiger? U mag het zeggen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant