WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

VVE Talmastraat katwijk voorzien van IPdoor moderne intercom

Een moderne intercom is wat iedereen wil, eindelijk een intercom die wel werkt. Met onze bijzonder mooie maar vooral gebruiksvriendelijke moderne intercom systemen bouwen wij stabiele verbindingen. Vanuit de woningen kan er met een kleuren touchscreen verbinding worden gemaakt met de ingang. Bezoekers drukken op de bel en de intercom doet de rest, geen oude belknoppen maar moderne bellen die digitaal hun weg vinden naar uw woning.

 

 

 

Camerainstallatie.nl

 

 

Het ombouwen van oude intercom systemen naar nieuwe systemen is wat wij doen. Voor niet al te veel geld bouwen wij oudere niet goed werkende intercom systemen met veel storingen om naar moderne systemen. Zowel met bestaande oude bekabeling, als ook met nieuwe bekabeling die wij trekken. Wij leveren ook systemen welke via 4G of een andere internet verbinding dit kunnen zodat u helemaal geen kabels meer hoeft te trekken.

 

 

Is uw VVE ook toe aan een nieuwe intercom wij maken graag een passende aanbieding die past bij uw wensen en budget. Een intercom is er in verschillende soorten en maten, zo is er voor iedere situatie wel een mooie intercom voor u te vinden. Een intercom met een knop of juist met een touchscreen of helemaal geen scherm en alles op uw mobiel of smartphone. Een app om uw deur open te doen niks is tegenwoordig te gek en maken wij gewoon werkend voor u !

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant