WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug
Camerabewaking

Camerabewaking: de voordelen van bekabelde camera's en alarmsystemen ten opzichte van de draadloze systemen van Verisure

Camerainstallatie.nl | Pakketprijs v.a. € 1.099,- incl. btw
Pakketprijs v.a. € 1.099,- incl. btw
Camerainstallatie.nl | Opgeleide monteurs
Opgeleide monteurs
Camerainstallatie.nl | Advies op locatie
Advies op locatie
Pakket samenstellen Pakket samenstellen Camerainstallatie.nl

Wel of geen Verisure? De voor- en nadelen

In de zoektocht naar een nieuw beveiligingssysteem kom je ze altijd wel tegen: de mannen van Verisure. De vraag is echter zijn ze wel “zo veilig” en wat is er goed of slecht aan een systeem van Verisure? Wat zijn de voor- en nadelen van een systeem van Verisure en doet u er goed aan een dergelijk systeem te kopen als u uzelf wenst te beveiligen?

Pakket samenstellen
Pakket samenstellen

De nadelen van een Verisure systeem

Accu vervangen

Eén van de meest gemelde problemen die wij tegenkomen, is het nadeel van een snel door de monteur geplaatste draadloze IP-camera. De camera is middels wifi verbonden en gevoed door een Accu. Eens in de aantal weken moet u zelf even de trap op om de accu te vervangen: wel zo makkelijk en snel voor uw monteur want die is zo klaar, maar erg vervelend voor u als klant om vaak zelf de accu op te moeten laden.

 

De camerabeelden doen het niet

Ook horen wij vaker dat de camerabeelden het even niet doen, omdat de wifi of het internet niet lekker werken, of omdat de accu weer leeg was. Maar er zal maar net wat gebeuren als de camera het weer niet doet.

 

Verkoopgerichte installateurs en gebrek aan vakmanschap

Klanten hebben ook gemeld dat de installateurs van Verisure voornamelijk adviseurs en verkopers zijn, in plaats van oplossings- of kwaliteitsgerichte professionals. Dit kan leiden tot minder vakkundige installaties, die niet op het niveau zijn van een echte vakman.

 

Hoge maandkosten voor het gehuurde systeem

Een ander pijnpunt voor klanten zijn de dure maandkosten die gepaard gaan met het huren van het Verisure systeem. Deze terugkerende kosten kunnen een aanzienlijke financiële last vormen op de lange termijn.

Waarom je ALTIJD moet kiezen voor bekabelde camerasystemen

Betrouwbaarheid en geen batterijvervanging:
Een bekabelde camerasysteem van biedt betrouwbaarheid, omdat er geen behoefte is aan frequente batterijvervangingen. De camera’s worden gevoed via een vaste stroombron, waardoor klanten zich geen zorgen hoeven te maken over uitval van de beveiliging.

 

Verbeterde beeldkwaliteit:
Met bekabelde camera’s kunnen klanten genieten van superieure beeldkwaliteit en betrouwbare opnames. Dit verhoogt de effectiviteit van het beveiligingssysteem en maakt het identificeren van verdachte activiteiten veel gemakkelijker.

Camera installatie en meer

Niet wat je zoekt? Vraag een offerte op maat aan

Wij helpen je graag vrijblijvend en gratis verder met het samenstellen van jouw gewenste oplossing op basis van jouw situatie en eventuele eisen.

Offerte aanvragen

Vakmanschap en oplossingsgerichte dienstverlening

Je gaat de bakker om de hoek toch niet inhuren om je huis te laten schilderen? Vakmanschap is belangrijk, ook als je wilt dat je alarmsysteem of camerasysteem keurig geïnstalleerd zal worden, er geen kabeltje te zien zal zijn en het systeem altijd werkt.. Een goede adviseur is geen installateur en een goede installateur is weer niet de persoon die goed een offerte in elkaar kan zetten.

 

Nette afwerking en professionele installatie:
CameraInstallatie.nl hecht veel belang aan een nette afwerking van de installatie van alarm- en camerasystemen. Dit zorgt niet alleen voor een esthetisch aantrekkelijke oplossing, maar ook voor een optimale werking van het beveiligingssysteem.

 

Vakmanschap en oplossingsgerichte dienstverlening:
CameraInstallatie.nl biedt installateurs die vakmanschap en oplossingsgerichte diensten leveren. De klant staat centraal en er wordt gezorgd voor een vakkundige en professionele installatie.

 

Geen maandelijkse kosten:
In tegenstelling tot Verisure, rekent CameraInstallatie.nl geen maandelijkse kosten. Na de eenmalige aanschaf zijn er geen extra terugkerende uitgaven, wat aanzienlijke besparingen betekent voor klanten.

Ons Alarm systeem ZONDER maandkosten

Ons Alarm systeem zonder maandelijkse kosten, en een super gebruiksvriendelijke app.
Wij houden niet van gedoe, en graag komen wij onze afspraken na. Ook is onze helpdesk
gewoon goed bereikbaar en helpen wij onze klanten netjes.

 

Geen rare bedragen achteraf, vooraf weet u precies wat u bij ons betaald voor uw Alarm systeem.
Het Alarmsysteem komen wij netjes bij u installeren, en dit zonder verborgen kosten.

 

De verleiding van kortingen bij Verisure

Hoewel Verisure grote kortingen biedt, moeten klanten zich afvragen of goedkope beveiliging wel zo goed is als het lijkt. Het feit dat er kortingen worden gegeven op het product kan vragen oproepen over de kwaliteit en betrouwbaarheid van het systeem.

 

De werkwijze van een Verisure adviseur, die zowel de rol van adviseur als installateur vervult en op basis van provisie wordt beloond, roept enkele vragen op over de objectiviteit en integriteit van het advies dat klanten kunnen verwachten. Omdat de beloning afhangt van het aantal en de kwaliteit van de verkopen, bestaat de mogelijkheid dat de focus van de adviseur meer gericht is op het maximaliseren van zijn omzet in plaats van het bieden van de beste oplossing voor de klant.

 

In dit soort scenario’s bestaat het risico dat de adviseur mogelijk bepaalde producten of pakketten aanbeveelt die meer winstgevend zijn voor het bedrijf, zelfs als deze niet volledig aansluiten bij de specifieke behoeften van de klant. Het advies kan dus worden beïnvloed door de persoonlijke financiële belangen van de adviseur, wat de objectiviteit van de aanbevelingen in twijfel kan trekken.

 

Dit soort beloningsstructuren kan leiden tot druk op de adviseur om meer te verkopen, ongeacht of dit in het beste belang van de klant is. Klanten kunnen zich afvragen of ze wel het meest geschikte beveiligingssysteem voor hun specifieke situatie krijgen, of dat ze simpelweg worden gestuurd naar de producten die de meeste provisie opleveren voor de adviseur.

 

Als klant is het essentieel om kritisch te zijn en meerdere bronnen van advies te raadplegen voordat je een beslissing neemt over beveiligingsoplossingen. Het kan nuttig zijn om verschillende aanbieders te vergelijken, advies in te winnen bij meerdere experts en klantbeoordelingen te lezen om een weloverwogen beslissing te nemen. Het is belangrijk om te kiezen voor een beveiligingsbedrijf dat transparant is over hun beloningsstructuren en zich inzet voor het bieden van oplossingen die echt aansluiten bij de behoeften en wensen van de klant.

Vergelijking van beveiligingscamera opties en dienstverlening

 1. Draadloze camera’s:
  • Voordelen: Eenvoudige installatie zonder bedrading, flexibele plaatsing, gemakkelijk te verplaatsen of uit te breiden.
  • Nadelen: Afhankelijk van batterijen, kan uitvallen bij lege batterijen, kan storing ondervinden van wifi-signalen.
 2. Camera’s op accu:
  • Voordelen: Draadloos en gemakkelijk te installeren, geen bekabeling nodig, gemakkelijk te verplaatsen.
  • Nadelen: Regelmatig batterijen vervangen, kan uitvallen bij lege batterijen, beperkte levensduur van de accu.
 3. Bekabelde camerasystemen:
  • Voordelen: Betrouwbaar en continu actief, geen gedoe met batterijen, meestal betere beeldkwaliteit.
  • Nadelen: Vereist bekabeling tijdens de installatie, minder flexibel in plaatsing.
 4. Professionele monteur of een verkoper die ook gaat installeren:
  • Voordelen van professionele monteur: Vakkundige installatie, technische expertise, zorgt voor een optimale werking van het systeem.
  • Voordelen van een verkoper die ook installeert: Goed begrip van de producten, kan aanbevelingen doen op basis van ervaring.
  • Nadelen: Een verkoper die ook installeert kan mogelijk meer gericht zijn op verkoop dan op het bieden van de beste oplossing.
 5. Persoonlijk contact, vast aanspreekpunt of een nummer bij een bedrijf:
  • Voordelen van persoonlijk contact/vast aanspreekpunt: Gemakkelijk communiceren met iemand die bekend is met je situatie, snellere service en betere klantrelatie.
  • Voordelen van een nummer bij een bedrijf: Snellere toegang tot klantenservice, mogelijk efficiëntere communicatie.
  • Nadelen: Persoonlijk contact kan soms minder direct beschikbaar zijn, terwijl een nummer bij een bedrijf mogelijk minder gepersonaliseerd is.
 6. Maandelijkse kosten of eenmalige aanschaf:
  • Voordelen van maandelijkse kosten: Vaak inclusief monitoring en onderhoudsdiensten, spreiding van kosten.
  • Voordelen van eenmalige aanschaf: Geen terugkerende uitgaven, voordeliger op lange termijn.
  • Nadelen: Maandelijkse kosten kunnen oplopen, eenmalige aanschaf vergt een grotere initiële investering.
 7. Offerte met eerlijke prijs en kwaliteitsproducten of een mega korting op een pakket:
  • Voordelen van eerlijke prijs en kwaliteitsproducten: Betere garantie op prestaties, duurzamer, betrouwbaarder.
  • Voordelen van een mega korting op een pakket: Initieel goedkoper, aantrekkelijk voor budgetbewuste klanten.
  • Nadelen: Korting op een pakket kan soms leiden tot compromissen in kwaliteit en functionaliteit, terwijl een eerlijke prijs garant staat voor kwaliteit zonder concessies.

Ik wil meer weten!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het formulier in, wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Camerainstallatie.nl

Meest gestelde vragen ( en antwoorden ) over Alarm systemen

Kan ik een alarmsysteem zelf installeren?

Bij Camerainstallatie.nl, onderdeel van de Megasnel ICT groep, streven we naar de hoogste standaarden in beveiliging en klanttevredenheid. Wij begrijpen dat sommige alarmsystemen zijn ontworpen voor doe-het-zelf installatie en dat dit voor sommige gebruikers een aantrekkelijke optie kan zijn. Echter, we willen graag benadrukken waarom een professionele installatie door onze ervaren technici de beste keuze is voor uw beveiligingsbehoeften.

Doe-het-zelf Installatie

Sommige basis-alarmsystemen zijn inderdaad ontworpen voor eenvoudige doe-het-zelf installatie. Deze systemen komen vaak met duidelijke handleidingen en vereisen geen uitgebreide technische kennis om op te zetten. Voor een klein huis of appartement kan dit een praktische en kostenefficiënte oplossing lijken.

Waarom Professionele Installatie Beter is

1. Correcte Plaatsing van Componenten Professionele installatie zorgt ervoor dat alle componenten van het alarmsysteem op de juiste locaties worden geplaatst voor optimale werking. Onze technici voeren een gedetailleerde site survey uit om te bepalen waar sensoren, camera’s en andere apparaten moeten worden geplaatst om maximale dekking en efficiëntie te garanderen.

2. Geavanceerde Systeemconfiguratie Geavanceerde alarmsystemen vereisen een complexe configuratie die verder gaat dan eenvoudige plug-and-play. Onze technici hebben de kennis en ervaring om het systeem correct te configureren, inclusief het instellen van zones, gevoeligheidsniveaus en integratie met andere beveiligings- en smart home systemen.

3. Beveiliging en Betrouwbaarheid Onze installaties voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Een fout in de installatie door een doe-het-zelf gebruiker kan leiden tot blinde vlekken, valse alarmen of erger nog, een niet-werkend systeem op cruciale momenten. Wij zorgen ervoor dat uw systeem betrouwbaar en robuust is, en klaar om op elk moment te presteren.

4. Noodondersteuning en Onderhoud Bij Camerainstallatie.nl bieden we doorlopende ondersteuning en onderhoudsdiensten. Onze professionele installatie komt met de zekerheid dat eventuele problemen snel en efficiënt worden opgelost. Regelmatig onderhoud en updates worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat uw systeem altijd in topconditie is.

5. Gemoedsrust Een professioneel geïnstalleerd alarmsysteem biedt u de gemoedsrust dat uw eigendom, familie en bezittingen optimaal worden beschermd. U hoeft zich geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van het systeem omdat u weet dat het door experts is geïnstalleerd en wordt onderhouden.

Conclusie

Hoewel doe-het-zelf installaties aantrekkelijk kunnen zijn vanwege lagere initiële kosten en eenvoud, bieden ze niet de volledige bescherming en betrouwbaarheid die een professioneel geïnstalleerd systeem wel biedt. Bij Camerainstallatie.nl zijn we toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit beveiligingsoplossingen, waarbij uw veiligheid en tevredenheid onze hoogste prioriteiten zijn.

Kies voor een professionele installatie en ervaar het verschil in kwaliteit, veiligheid en gemoedsrust. Voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een professionele installatie, neem contact met ons op via Camerainstallatie.nl.

Hoe bedien ik mijn alarmsysteem?

Bedieningsmethoden

1. Smartphone App Onze alarmsystemen kunnen eenvoudig worden bediend via een speciaal ontwikkelde smartphone-app. Deze app stelt u in staat om uw alarmsysteem te beheren waar u ook bent. Met de app kunt u het systeem in- en uitschakelen, meldingen ontvangen bij verdachte activiteiten en real-time statusupdates van uw beveiligingssysteem bekijken.

2. Bedieningspaneel Een centraal bedieningspaneel wordt meestal geïnstalleerd op een handige locatie binnen uw pand. Dit paneel biedt directe toegang tot de belangrijkste functies van uw alarmsysteem, zoals het in- en uitschakelen van het alarm, het activeren van noodalarmen en het beheren van instellingen. Het bedieningspaneel is ontworpen voor gebruiksgemak en snelle toegang in noodsituaties.

3. Sleutelhangers en Afstandsbedieningen Voor extra gemak kunt u gebruikmaken van sleutelhangers of afstandsbedieningen. Deze draagbare apparaten stellen u in staat om het alarmsysteem met één druk op de knop te bedienen. Ze zijn ideaal voor snelle toegang wanneer u uw pand betreedt of verlaat.

Functies en Voordelen

 • Real-time Meldingen: Ontvang direct meldingen op uw smartphone wanneer er een alarm afgaat of wanneer er ongebruikelijke activiteiten worden gedetecteerd.
 • Gebruikersbeheer: U kunt meerdere gebruikers aanmaken en beheren, elk met hun eigen toegangsrechten. Dit is handig voor gezinnen of bedrijven met verschillende beveiligingsbehoeften.
 • Tijdschema’s: Stel tijdschema’s in voor automatische activering en deactivering van het alarmsysteem, zodat u nooit vergeet het alarm aan te zetten.
 • Historie en Logboek: Bekijk een gedetailleerd logboek van alle activiteiten en gebeurtenissen die door het alarmsysteem zijn geregistreerd, waardoor u altijd inzicht heeft in wie en wat er binnen uw beveiligingsperimeter gebeurt.
Wat zijn de belangrijkste onderdelen van een alarmsysteem?

Belangrijke onderdelen zijn de centrale eenheid (controlepaneel), bewegingssensoren, deur- en raamsensoren, sirenes, beveiligingscamera’s en rook- en koolmonoxidemelders.

1. Centrale Eenheid (Hub)

De centrale eenheid, ook wel de hub genoemd, is het brein van het alarmsysteem. Het beheert de communicatie tussen alle componenten van het systeem en zorgt voor een betrouwbare verbinding met de meldkamer en uw smartphone. De hub verwerkt de signalen van alle sensoren en alarmen, en stuurt meldingen en waarschuwingen wanneer nodig.

2. Bewegingssensoren

Bewegingssensoren zijn essentieel voor het detecteren van ongeautoriseerde bewegingen binnen uw pand. Onze bewegingssensoren zijn geavanceerd en kunnen onderscheid maken tussen mensen en huisdieren, waardoor het aantal valse alarmen wordt verminderd. Ze zijn draadloos en hebben een groot detectiebereik.

3. Deur- en Raamsensoren

Deze sensoren detecteren wanneer een deur of raam wordt geopend. Ze zijn klein en onopvallend, maar zeer effectief in het bewaken van toegangspunten. Zodra een deur of raam wordt geopend terwijl het alarm is ingeschakeld, wordt er een melding naar de hub gestuurd die vervolgens het alarm activeert.

4. Glasbreuksensoren

Glasbreuksensoren zijn ontworpen om het geluid van brekend glas te detecteren. Ze zijn perfect voor ruimtes met veel ramen en kunnen helpen om inbraken te voorkomen door onmiddellijk een alarm te activeren wanneer glasbreuk wordt gedetecteerd.

5. Rook- en Koolmonoxidemelders

Voor uitgebreide veiligheidsdekking bieden onze alarmsystemen ook rook- en koolmonoxidemelders. Deze melders detecteren brand of gevaarlijke niveaus van koolmonoxide en sturen onmiddellijk een waarschuwing naar de hub, die een alarm laat afgaan en meldingen naar uw smartphone stuurt.

6. Sirenes

Sirenes zijn een krachtig afschrikmiddel voor inbrekers. Onze alarmsystemen zijn uitgerust met zowel binnensirenes als buitensirenes. Wanneer een alarm wordt geactiveerd, produceren deze sirenes een luid geluid dat indringers afschrikt en de aandacht van buren en voorbijgangers trekt.

7. Beveiligingscamera’s

Beveiligingscamera’s bieden visuele bewaking en helpen bij het vastleggen van verdachte activiteiten. Onze camera’s hebben hoge resolutie, nachtzicht en bewegingsdetectie. Ze kunnen worden geïntegreerd met de centrale hub, zodat u live videofeeds en opnames kunt bekijken via de smartphone-app.

8. Bedieningselementen

 • Bedieningspaneel: Een gebruiksvriendelijk paneel dat in het pand is geïnstalleerd voor eenvoudige bediening van het systeem.
 • Sleutelhangers: Draagbare apparaten waarmee u het systeem met één druk op de knop kunt in- en uitschakelen.
 • Smartphone App: Hiermee kunt u het alarmsysteem beheren, meldingen ontvangen en de status van uw beveiliging in real-time controleren.

9. Extra Sensoren en Detectoren

 • Waterleksensoren: Detecteren waterlekkages en overstromingen, waardoor u vroegtijdige waarschuwingen krijgt om schade te voorkomen.
 • Temperatuursensoren: Monitoren temperatuurschommelingen en sturen waarschuwingen bij extreme temperaturen, wat nuttig is voor het voorkomen van brand of bevriezing.
Wat gebeurt er als het alarm afgaat?

Als het alarm afgaat, wordt er een luid geluid geproduceerd om de indringer af te schrikken en buren te waarschuwen. Afhankelijk van het systeem, kan er ook een melding worden gestuurd naar een meldkamer of rechtstreeks naar uw smartphone.

Kan een alarmsysteem samenwerken met andere smart home apparaten?

Integratie met Smart Home Apparaten

1. Slimme Verlichting Ons alarmsysteem kan samenwerken met slimme verlichtingssystemen. U kunt bijvoorbeeld instellen dat de lichten automatisch aangaan als het alarmsysteem beweging detecteert, wat niet alleen handig is maar ook een extra afschrikmiddel voor inbrekers. Tijdens een alarm kunnen alle lichten in huis gaan knipperen om extra aandacht te trekken.

2. Slimme Thermostaten Slimme thermostaten kunnen worden geïntegreerd met uw alarmsysteem om energiebeheer te optimaliseren. Het systeem kan bijvoorbeeld de thermostaat automatisch verlagen wanneer u het huis verlaat en het alarmsysteem inschakelt. Dit zorgt niet alleen voor beveiliging maar helpt ook om energie te besparen.

3. Slimme Deursloten Slimme deursloten kunnen worden verbonden met uw alarmsysteem voor een uitgebreide toegangscontrole. U kunt de deuren op afstand vergrendelen of ontgrendelen via de smartphone-app, meldingen ontvangen wanneer een deur wordt geopend, en tijdelijke toegangscodes instellen voor bezoekers of schoonmaakpersoneel.

4. Beveiligingscamera’s Onze alarmsystemen integreren moeiteloos met slimme beveiligingscamera’s. U kunt live videofeeds bekijken, opnames maken en meldingen ontvangen bij verdachte activiteiten. De camera’s kunnen automatisch worden geactiveerd bij het afgaan van een alarm, zodat u direct kunt zien wat er gebeurt.

5. Smart Home Hubs Het alarmsysteem kan worden geïntegreerd met smart home hubs zoals Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit. Dit stelt u in staat om uw beveiligingssysteem te bedienen met spraakopdrachten en het te integreren in uw bredere smart home ecosysteem.

Voordelen van Integratie

1. Verhoogde Veiligheid Door uw alarmsysteem te integreren met andere smart home apparaten, kunt u een alomvattend beveiligingssysteem creëren dat meerdere lagen van bescherming biedt. Dit zorgt voor een sneller en effectiever reactie bij noodgevallen.

2. Gebruiksgemak Met geïntegreerde smart home apparaten kunt u uw hele huis beheren vanaf één centrale app. Dit maakt het eenvoudig om uw beveiliging, verlichting, klimaatregeling en toegangscontrole te coördineren en te automatiseren.

3. Energiebeheer Slimme integraties helpen bij het beheren van energieverbruik. Automatische aanpassingen aan thermostaten en verlichting kunnen bijdragen aan lagere energiekosten en een duurzamer huishouden.

4. Gemoedsrust De mogelijkheid om uw huis op afstand te controleren en te beheren geeft u gemoedsrust, wetende dat u altijd op de hoogte bent van de status van uw beveiliging en andere belangrijke systemen in uw huis.

Hoe betrouwbaar zijn draadloze alarmsystemen?

Hoe Betrouwbaar zijn Draadloze Alarmsystemen?

Bij Camerainstallatie.nl, onderdeel van de Megasnel ICT groep, streven we ernaar om de meest betrouwbare en effectieve beveiligingsoplossingen te bieden. Een van de geavanceerde systemen die wij installeren is een draadloos alarmsysteem. Hier gaan we dieper in op de betrouwbaarheid van draadloze alarmsystemen, specifiek met betrekking tot het hoogwaardige systeem dat wij gebruiken.

Betrouwbaarheid van Draadloze Alarmsystemen

1. Geavanceerde Technologie Onze draadloze alarmsystemen maken gebruik van de nieuwste technologieën om maximale betrouwbaarheid te garanderen. Dit omvat geavanceerde draadloze communicatieprotocollen die robuuste en storingsvrije verbindingen bieden tussen alle componenten van het systeem.

2. Frequentie- en Interferentiebeheer Een van de belangrijkste zorgen bij draadloze systemen is de mogelijke interferentie van andere draadloze apparaten. Ons systeem gebruikt geavanceerde frequentiebeheer technieken om ervoor te zorgen dat het signaal niet wordt verstoord door andere elektronische apparaten in de buurt. Bovendien schakelt het systeem automatisch tussen verschillende frequentiekanalen om een stabiele verbinding te behouden.

3. Meerdere Communicatiekanalen Voor extra betrouwbaarheid maakt ons systeem gebruik van meerdere communicatiekanalen. Dit betekent dat als één kanaal wordt verstoord, het systeem automatisch overschakelt naar een alternatieve route om de gegevensoverdracht te waarborgen. Dit verhoogt de kans op succesvolle communicatie zelfs in uitdagende omstandigheden.

4. Lange Batterijlevensduur Een veelvoorkomende zorg bij draadloze systemen is de batterijlevensduur van de sensoren en andere componenten. Ons alarmsysteem is ontworpen met energiezuinige technologieën, waardoor de batterijen van de componenten jaren meegaan zonder dat ze vaak hoeven te worden vervangen. Bovendien waarschuwt het systeem u tijdig wanneer batterijen bijna leeg zijn, zodat u deze tijdig kunt vervangen.

5. Encryptie en Beveiliging Beveiliging van de communicatie is cruciaal voor de betrouwbaarheid van een alarmsysteem. Ons systeem maakt gebruik van geavanceerde encryptie om ervoor te zorgen dat de communicatie tussen de componenten en de centrale hub beveiligd is tegen hacking en andere vormen van cyberaanvallen. Dit garandeert dat alleen geautoriseerde apparaten toegang hebben tot het systeem.

6. Real-time Monitoring en Meldingen Ons draadloze alarmsysteem biedt real-time monitoring en meldingen, zodat u onmiddellijk op de hoogte wordt gebracht van elke ongebruikelijke activiteit. De meldingen worden direct naar uw smartphone gestuurd, waardoor u altijd en overal op de hoogte bent van de status van uw beveiliging. Dit snelle reactievermogen draagt bij aan de betrouwbaarheid van het systeem.

7. Redundante Communicatiepaden In geval van een netwerkstoring of verlies van de primaire communicatielijn, biedt ons systeem redundante communicatiepaden zoals mobiele netwerken om ervoor te zorgen dat het alarmsysteem blijft functioneren en meldingen kan blijven versturen.

Kan mijn alarmsysteem gehackt worden?

Hoewel geen enkel systeem 100% hack-proof is, hebben de meeste moderne alarmsystemen sterke beveiligingsmaatregelen zoals encryptie en beveiligde verbindingen om het risico te minimaliseren.

Zijn er maandelijkse kosten verbonden aan een alarmsysteem?

Ja, als u kiest voor meldkamerbewaking of andere diensten zoals cloud-opslag voor beveiligingsbeelden, kunnen er maandelijkse kosten zijn. Zelfstandige systemen zonder externe bewaking hebben meestal geen maandelijkse kosten.

Voordelen van een Draadloos Alarmsysteem

1. Eenvoudige Installatie Draadloze systemen zijn eenvoudig te installeren zonder de noodzaak van uitgebreide bedrading, wat tijd en kosten bespaart. Dit maakt het ook gemakkelijker om het systeem uit te breiden of componenten te verplaatsen indien nodig.

2. Flexibiliteit en Schaalbaarheid Het draadloze ontwerp biedt flexibiliteit bij het plaatsen van sensoren en andere componenten. Het systeem kan eenvoudig worden uitgebreid met extra sensoren, camera’s en andere apparaten om aan uw veranderende beveiligingsbehoeften te voldoen.

3. Minimaal Onderhoud Dankzij de lange batterijlevensduur en het robuuste ontwerp vereisen onze draadloze alarmsystemen minimaal onderhoud, waardoor u kunt vertrouwen op constante bescherming zonder veelvuldig ingrijpen.

Kies voor merkonafhankelijke oplossingen en vraag meerdere offertes aan

Merkonafhankelijk advies biedt klanten een scala aan voordelen en mogelijkheden bij het kiezen van het juiste beveiligingssysteem. Het vergelijken van verschillende merken zoals Dahua, Hikvision, Sony, Samsung, Ipdoor, Ajax, Risco, Honeywell, Hanwha en anderen biedt klanten keuzevrijheid en de mogelijkheid om het meest geschikte systeem te vinden dat aan hun specifieke behoeften voldoet.

 

 1. Flexibiliteit en Keuzevrijheid: Door merkonafhankelijk advies te ontvangen, kunnen klanten kiezen uit een breed scala aan beveiligingsproducten en -oplossingen. Dit stelt hen in staat om te vergelijken, te evalueren en het meest geschikte systeem te kiezen op basis van hun persoonlijke voorkeuren en budget.
 2. Betere Oplossingen: Een specialist die merkonafhankelijk is, zal in staat zijn om objectief te kijken naar de behoeften van de klant en op basis daarvan het beste beveiligingssysteem aanbevelen. Dit zorgt ervoor dat klanten een oplossing krijgen die perfect aansluit bij hun specifieke situatie.
 3. Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Door meerdere merken te vergelijken, kunnen klanten de kwaliteit en betrouwbaarheid van verschillende producten beoordelen. Dit is vooral belangrijk bij beveiligingssystemen, omdat de betrouwbaarheid van cruciaal belang is voor de veiligheid van het huis of bedrijf.
 4. Prijsvergelijking: Offertes met meerdere opties stellen klanten in staat om prijzen van verschillende merken en dienstverleners te vergelijken. Dit helpt klanten om een eerlijke prijs te krijgen voor het gewenste beveiligingssysteem.
 5. Maatwerk en Advies: Merkonafhankelijke adviseurs hebben vaak een brede kennis van de beveiligingsindustrie en kunnen op maat gemaakte oplossingen bieden. Ze kunnen met de klant meedenken en advies geven dat perfect is afgestemd op hun behoeften.
 6. Vertrouwen en Veiligheid: Het kiezen van een merkonafhankelijke adviseur stelt klanten gerust, omdat ze weten dat ze objectief advies krijgen en dat de adviseur hun belangen op de eerste plaats zet. Dit helpt hen zich veilig te voelen bij de persoon die hun huis of bedrijf komt beveiligen.
 7. Persoonlijke Kennismaking: Het ontmoeten van de adviseur voordat de installatie plaatsvindt, geeft klanten de mogelijkheid om een vertrouwensband op te bouwen en vragen te stellen over het beveiligingsproces. Dit verhoogt het gevoel van comfort en vertrouwen bij de klant.

 

In het streven naar de beste beveiligingsoplossing voor hun behoeften, is het essentieel dat klanten meerdere aanbieders vergelijken, meerdere offertes aanvragen en in gesprek gaan met de adviseurs. Een beveiligingssysteem is een belangrijke investering en het kiezen van de juiste persoon en het juiste merk is van cruciaal belang voor een optimale beveiliging en gemoedsrust.

Ook klanten die wel tevreden zijn met een systeem van Verisure

Absoluut, het is belangrijk om te benadrukken dat er ook tevreden klanten zijn met de oplossingen van Verisure. Elk beveiligingsbedrijf heeft zijn eigen sterke punten en benaderingen die bij verschillende
klanten passen. Wat voor de ene persoon misschien niet ideaal is, kan voor een andere klant juist een perfecte match zijn.

 

 1. Flexibele betalingsmogelijkheden: Het feit dat Verisure de mogelijkheid biedt om de bedragen in termijnen te betalen, kan aantrekkelijk zijn voor klanten die liever geen grote eenmalige uitgaven doen. Het past bij hun budget en stelt hen in staat om kwaliteitsbeveiliging te krijgen zonder financiële druk.
 2. Gemak van advies en installatie in één persoon: Voor sommige klanten kan het erg handig en efficiënt zijn om zowel de adviseur als de installateur in één persoon te hebben. Dit zorgt voor een directe communicatielijn en een soepeler beveiligingsproces, omdat er geen tussenpersonen zijn.
 3. Geschikt voor specifieke doelgroepen: De aanpak van Verisure kan bijzonder goed passen bij bepaalde doelgroepen. Bijvoorbeeld klanten die weinig ervaring hebben met beveiligingssystemen en graag een complete oplossing willen zonder veel gedoe.
 4. Bepaalde functionaliteiten: Verisure biedt mogelijk specifieke functionaliteiten of diensten die aantrekkelijk kunnen zijn voor bepaalde klanten. Dit kan bijvoorbeeld een specifieke app, camerafunctie of monitoringdienst zijn.
 5. Service en ondersteuning: Tevreden klanten van Verisure kunnen mogelijk positieve ervaringen hebben gehad met de service en ondersteuning die het bedrijf biedt. Snelle reacties op vragen, goede klantenservice en betrouwbare ondersteuning kunnen de tevredenheid van klanten vergroten.
 6. Gevoel van veiligheid: Voor sommige klanten is het hebben van een Verisure-systeem voldoende om een gevoel van veiligheid en gemoedsrust te ervaren. Het feit dat ze weten dat hun huis of bedrijf wordt bewaakt, kan een positieve impact hebben op hun gevoel van veiligheid.

 

Het is waar dat niet alle ervaringen met Verisure negatief zijn en dat sommige klanten zeer tevreden kunnen zijn met hun beveiligingsoplossingen. Zoals je terecht opmerkte, is iedereen anders en wat voor de ene persoon werkt, werkt misschien niet voor een ander. Het is essentieel dat klanten hun behoeften en voorkeuren goed begrijpen en verschillende aanbieders vergelijken om de beste beveiligingsoplossing te vinden die bij hen past.

Genoeg van al die beunhazen?
Pakket samenstellen

Verkopers van alarmsysteem Verisure aan de deur vlak na overval: 'Niet sjiek'

Een week na een gewapende woningoverval in je straat staat er een verkoper van een alarmcentrale voor je deur: “Wil je je huis beter beveiligen?” Het gebeurde vorige week in Amstelveen en het lijkt een veelvoorkomende strategie van verkopers van beveiligingssysteem Verisure te zijn. Toezichthouder ACM heeft meerdere klachten gekregen, maar is het slim of schaamteloos? “In ieder geval niet sjiek”, stelt consumentenpsycholoog Patrick Wessels.

 

Een 82-jarige man werd twee weken geleden met grof geweld in zijn huis in Westwijk, Amstelveen overvallen. Vier gewapende en gemaskerde mannen drongen de woning binnen, nadat ze zich hadden voorgedaan als postbezorger. De overvallers eisten onder dreiging van vuurwapens waardevolle spullen van de bejaarde man. Een heftige gebeurtenis, waar de buurt volgens Geertje – die in dezelfde straat woont als de 82-jarige man – ‘nog steeds van natrilt’, vertelt ze aan RTL Nieuws.

 

Een week later gaat de deurbel

Tot Geertjes verbazing zag ze een week na de overval opeens verkopers van alarmsysteem Verisure in haar straat rondlopen. Ook bij haar belde een verkoper aan: “Hij gaf aan dat onze wijk opeens op plek twee staat van meest onveilige wijken van Nederland. Dat betwijfel ik sowieso, maar hij wilde natuurlijk iets verkopen.”

 

“Ik gaf aan niet geïnteresseerd te zijn. Hij reageerde verbijsterd: ‘Bent u niet geïnteresseerd in uw eigen veiligheid?!’ De verkoper paste alle trucs toe om uit gevoel van angst mij iets aan te praten.” Geertje deed na een tweede ‘nee’ de deur dicht, en kreeg nog snel een folder in haar handen gedrukt.

 

‘Je kan bijna geen nee zeggen’

Ze stond even met haar mond vol tanden: “Ze gebruiken de angst die mensen hebben na zo’n gebeurtenis om iets te verkopen. Je kan bijna geen nee zeggen, en dat vind ik moreel niet netjes. Hier wonen ook veel ouderen, ik kan me voorstellen dat zeker zij nu denken: straks ben ik de volgende, laat ik maar zo’n systeem kopen.”

 

Niet alleen bij Geertje verscheen een verkoper van een alarmcentrale voor de deur na een woningoverval. Op sociale media staan meerdere soortgelijke verhalen, en een verkoper van Verisure zelf beaamt de verkooptactiek op Facebook. “WAKKER WORDEN ROCKANJE”, schrijft hij aan inwoners van het dorp. Hij stelt dat de inbraakcijfers van Rockanje ‘er niet om liegen’, net als die van omliggende dorpen. “In verband met de fikse stijging van woninginbraken zijn wij momenteel heeeeel actief in die regio”, schrijft hij.

 

Consumentenpsycholoog Patrick Wessels noemt het uit commercieel oogpunt slim wat Verisure doet, vertelt hij aan RTL Nieuws. Maar hij vraagt zich eveneens af of het wel moreel verantwoord is. 

 

‘Verkopen een gevoel’

Hij legt uit: “Ze verkopen een oplossing voor angst. Verkopen een gevoel van rust. En dat is extra waardevol en urgent als je onrust ervaart: de week na zo’n overval in je straat. Maar had je dit product ook gekocht als je je niet onrustig had gevoeld?”

 

En juist daar zit nou net de crux, stelt Wessels: “Kun je jezelf als consument wapenen tegen deze psychologische beïnvloeding? Uit veel literatuur blijkt dat dat maar heel beperkt kan. Iemand schetst in dit geval dus een gevaar, en jij wil bescherming zoeken. Het is echter maar de vraag of zo’n alarmsysteem die bescherming ook daadwerkelijk geeft. Volgens mij moeten we de consument daarom beter beschermen in dit soort situaties, want het is op z’n minst niet netjes te noemen wat hier gebeurt.”

 

Op basis van klantenreviews zijn er enkele negatieve ervaringen met Verisure. Klachten variëren van slechte service en moeilijke bereikbaarheid tot het niet nakomen van afspraken en hoge kosten. Vooral de after-sales service en de manier waarop het bedrijf omgaat met opzeggingen en contracten lijken punten van frustratie. Klanten ervaren ook problemen met de installatie en de beloofde functies van het systeem, waarbij bepaalde toezeggingen niet waargemaakt worden

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant