WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Tijd vernieuwing , oude camera’s er af en nieuwe camera’s er op.

Tijd vernieuwing , oude camera’s er af en nieuwe camera’s er op. Full Color 8 megapixel cameras gaan de taken overnemen. Onderhoud aan een camera systeem is belangrijk, maar eens in de zoveel jaar is het ook belangrijk de camera’s te vervangen. Zo ook op de locatie waar we nu bezig zijn, de camera’s hebben hun beste tijd gehad en zijn toe aan vervanging. Het vervangen van een camera is iets dat een logische stap is als een camera stuk zou zijn, maar voor ons is de technische levensduur ook van belang in een eerlijk en oprecht advies.

Camerainstallatie.nl

Gemiddeld geven wij een levensduur van 4-7 jaar aan waarna een camera vervangen zou moeten worden, als we kijken naar de technische levensduur. De behoefte om iets nieuws, of een betere camera te nemen is groter geworden in de afgelopen jaren.

 

Heeft u nu een ouder camera systeem en wenst u betere of nieuwere cameras te laten plaatsen neem dan gerust contact met ons op.

 

#camerainstallatie #bewakingscamera #camerabewaking #cctv #ipcamera #dahua #ubiquiti
#ipcamerainstallatie #vastgoed #vastgoedbeheer #vve #vvebeheer #vvebelang #investeren
#ondernemen #investering #vastgoedmakelaar #vastgoedontwikkeling #hoogwerker #collega
#hardwerken #ontwikkeling #draadloos #netwerk #wifi #horeca #restaurant #horecanederland

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant