WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Stage lopen bij CameraInstallatie.nl in Almere

Een stage is tegenwoordig best lastig om te vinden. Je wil natuurlijk een leuk bedrijf waar je echt iets kan leren en waar je niet alleen koffie hoeft te halen. Waardering van collega’s en het leukste zou zijn als je daarna ook een baan aangeboden zou krijgen

 

Al sinds 1999 lopen er verschillende leerlingen stage bij ons, vele zijn er na hun stage nog enkele jaren blijven hangen en hebben vrienden gemaakt, veel geleerd en voldoening gehaald uit de leerzame momenten.

 

Wij bieden doorlopend leuke stage plekken aan bij ons in Almere op kantoor. Ben jij opzoek naar een stage wij hebben de volgende mogelijkheden om bij ons te komen leren, werken en je kennis op te doen.

Camerainstallatie.nl

– Helpdesk medewerker
Je zal leren praten, noteren ,en werken met veel verschillende ICT systemen. Wil jij ook beter worden in het oplossen van problemen en vind je het leuk om met klanten te bellen dan is dit de stage plek die je zocht.

 

– Binnendienst medewerker
Als collega van de binnendienst zal je als volwaardige collega worden aangezien. Je zal leren te werken met een team, vooruit te denken en dat problemen niet bestaan maar je er wel een uitdaging van kan maken het op te lossen. Wil jij ook leren hoe je een bedrijf kan ondersteunen dan is dit de stage plaats die je zocht!

 

– Buitendienst medewerker / Monteur

Lekker leuk de weg op, met je collega’s heel Nederland zien en bij mensen over de vloer komen. Installatie van verschillende soorten technieken, van kabels trekken en een alarm systeem installeren een camerabewaking systeem of een wifi netwerk. Dit is waar je echt hard moet werken, maar ook echt veel zal leren.

– Marketing & Sales stage Almere

Ons bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar, en zowel onze sales als ook onze marketing is uniek. Wij leren je graag alle kneepjes van het vak ! hoe kan je als bedrijf je producten goed in de markt zetten en hoe kan je door eerlijk te handelen ook goed een klant adviseren. Ons team wil je dit graag leren, maar nog leuker vinden we het als je zo goed blijkt te zijn dat je bij ons wil blijven werken.

 

Deze kansen liggen voor je klaar, pak jij deze kans. Een marketing en of sales stage is de stap naar je eigen toekomst. Kennis en ervaring is heel erg belangrijk bij een zoektocht naar een baan. Wij geven je graag kennis en een hoop ervaring tijdens de stage bij ons op kantoor in Almere leer je alles, je bent namelijk een volwaardig collega voor ons.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant