WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Personen teller dubbele lens AI Netwerk Camera

Met het verscherpt toezicht in supermarkten en mogelijk in de toekomst ook de horeca, zullen een maximaal aantal personen naar binnen mogen. Om
goed te weten en te kunnen tellen hoeveel personen echt binnen zijn er speciale camera’s op de markt.

 

Doormiddel van de personen teller camera’s weet u precies hoeveel personen er binnen zijn. Wees scherp op uw beleid en voorkom dure boete’s of sluiting door slimme technieken in te zetten.

 

Dahua heeft meerdere IP-camera’s met dubbele lens geïntroduceerd voor het tellen van mensen. De innovatieve technologie achter de Dahua slimme AI camera’s , is in eigen beheer ontwikkeld door Dahua, en maakt maatwerk mogelijk in verschillende commerciële sectoren.

Camerainstallatie.nl

De Dahua Slimme AI personen teller camera is uitgerust met twee lenzen, waardoor hij nog nauwkeuriger is dan zijn voorganger, die met slechts één lens al effectief het aantal bezoekers in kaart bracht. Dankzij de dubbele lens kan de camera een driedimensionaal beeld van elk object creëren. De innovatie zit vooral in het vermogen van de camera om de hoogte van een persoon op de Z-as in kaart te brengen, waardoor verwarring met bijvoorbeeld schaduwen of objecten zoals kinderwagens uitgesloten wordt.

 

Met de slimme software in de camera kunnen alle aanwezigen moeiteloos worden geteld; zelfs de kleinste afstand tussen de hoofden van mensen is voldoende voor de camera om ze als afzonderlijke personen te tellen. Bovendien heeft de slimme Dahua AI camera de mogelijkheid om mensen te blijven volgen die van looprichting veranderen, zodat iedereen die zich in een bepaalde ruimte bevindt slechts één keer wordt geteld. Dit maakt het de perfecte oplossing voor drukke commerciële ruimtes zoals supermarkten, warenhuizen, winkelcentra, treinstations, musea en toeristische attracties.

Dahua Technology, een wereldleider op het gebied van video-centrische slimme IoT-oplossingen, heeft de toevoeging aangekondigd van de nieuwe StereoVision-camera : een 3MP dual-sensor, mensentellende camera met kunstmatige intelligentie ( AI). De camera maakt gebruik van geavanceerde beeldverwerkingstechnologie voor verbeterde dieptewaarneming om mensen tot 98% nauwkeurig te tellen.

 

Door de nauwe, zij-aan-zij positionering van de dubbele lenzen van de StereoVision-camera kan elke sensor beelden van hetzelfde gebied vanuit iets andere hoeken vastleggen, wat resulteert in een hogere dieptewaarneming. De camera combineert vervolgens realtime telling van mensen en gedragsanalyse met videobeelden. Door videobewaking en operationele mogelijkheden in één apparaat samen te brengen, helpt de camera gebruikers om efficiënter beslissingen te nemen over bedrijfsactiviteiten.

Winkelomgevingen, musea, sportlocaties of andere gebieden waar AI kan worden gebruikt om het personeelsbestand bij te houden, kunnen allemaal profiteren van de StereoVision-camera. De camera kan de capaciteit bewaken tijdens drukke evenementen, een waarschuwing verzenden wanneer de binnenkomst of kassalijnen lang worden, en helpt bij het verminderen van rondhangen door gebruikers te informeren wanneer bezoekers gedurende een bepaalde periode inactief zijn. Naast het tellen van degenen die een locatie binnenkomen en verlaten, kan de camera eenvoudig worden geïntegreerd met regionale camera’s voor het tellen van mensen om gebruikers een beter inzicht te geven in hoe mensen door het gebied bewegen.

Andere kenmerken van de camera zijn een ingebouwde microfoon, een ingebouwde SD-kaartsleuf om video aan de rand op te slaan en Dahua Technology’s eigen Smart H.265 + codec, die tot 90% op bandbreedte en opslag bespaart in vergelijking met H.264 . Een laag lux-niveau van 0,009, een digitaal breed dynamisch bereik en Smart IR tot 33 voet zorgen voor betrouwbare prestaties bij weinig licht, weinig contrast en heldere scènes.

 

Een personen teller laten installeren

Ook opzoek naar een personen teller wij vertellen u er graag meer over en maken een passende offerte voor u op maat. Wij zijn instaat zowel te leveren als ook te installeren, op deze manier heeft u een one stop shop oplossing.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant