WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

OURCAMPUS Diemen gaat uitbreiden tot ruim 250 camera's

Al sinds 2013 leveren en installeren en onderhouden wij bij de Diemen Campus het complete camerabewaking systeem. Het project OURCAMPUS (Voorheen de diemen campus) was eerst in handen van Snippe projecten, en is verkocht aan Graystar en in de loop der jaren ook flink uitgebreid met op dit moment 5 gebouwen op het terrein.

 

In het jaar 2019 komen er 3 grote woon torens bij, welke aangesloten gaan worden op de campus. Met de komst van de nieuwe gebouwen zal het totaal aantal camera’s naar de 250 camera’s gaan, als huis leverancier zijn wij trots op het project en de techniek er achter.

Camerainstallatie.nl

Zowel het netwerk ontwerp, aanleg van het data en glasvezel netwerk alsmede de montage en levering van de bewakingcamera’s is in handen van Camerainstallatie.nl iets waar wij zeer trots op zijn. De samenwerking tussen Graystar en Camerainstallatie.nl zien wij ook als een samenwerking waar wij als bedrijf betrokken zijn en ons thuisvoelen.

 

Marc Herdes project manager bij dit project is dan ook zeer trots op de jaren lange samenwerking en noemt deze samenwerking dan ook een genot om te mogen doen. Het werken met klanten waar je een goede klik mee heb maakt het werk er alleen maar leuker op natuurlijk. De waardering en mogelijkheden die je krijgt als leverancier om mee te denken en eigen invulling te geven op basis van je professionele advies is natuurlijk enorm mooi. Als het vanaf advies naar tekening en uiteindelijk dan ook echt live gaat, is een mooi moment, en iets waar je soms al een meer dan een jaar naar toe werkt.

 

De komende 10 jaar zal Camerainstallatie.nl het onderhoud en in bedrijfstelling van het project gaan uitvoeren. Iets waar veel bij komt kijken. De techniek achter het ontwerp is doordacht en bied vele kansen voor uitbreiding maar ook fallback.

Doordat er twee camerabewaking meldkamers zijn en zelfs een mobiele meldkamer mogelijkheid, kan er uitgeweken worden bij calimiteiten naar nevenlocatie’s. Uniek aan het project bij de Campus in Diemen is dat het gehele terrein gedekt is met zowel camera systemen, als ook toegang controle en parkeer systemen welke allemaal op elkaar zijn afgestemd. Vanuit de centrale meldkamer is er de volledige controle over het gehele terrrein.

 

Met vele duizenden bezoekers, bewoners, en de nodige handelingen die daarbij komen kijken is zicht hebben en controle hebben over het terrein een belangrijk punt. Camerainstallatie.nl is er trots op deel te mogen uitmaken van de Campus in Diemen waar wij met veel plezier ons werk doen. De camera’s op het campus gebied waken over de veiligheid van de bewoners, er zijn beveiligers 24/7 aanwezig welke ook het aanspreek punt zijn voor vragen. De ervaring is dat bewoners deze luxe aanvulling zeer waarderen het geeft een extra gevoel van veiligheid.

 

Op de campus zal gebruik gemaakt gaan worden van de nieuwste software technieken en CMS server. De gebruikte software is dermate intelligent ingesteld dat persoons herkenning, en trakc and trace mogelijk zijn op basis van GPU berekening.

 

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant