WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Ook bij u in de wijk lopen inbrekers rond

Jazeker, ook bij u in de wijk lopen inbrekers rond opzoek naar waardevolle goederen. Voor een inbreker is het gewoon werk, zoeken naar roofwaren en deze stelen. Net zoals u naar het werk gaat, zal een inbreker ook naar zijn werk locatie gaan een kort onderzoek doen van haalbaarheid en risico en dan zijn slag slaan.

 

Het is en blijft een overweging van risico en pakkans, en ziet de inbreker dat uw huis net even makkelijker te kraken is dan die van de buren dan bent u al snel aan de beurt. Een inbreker zoekt naar zwaktes, en het liefste doet hij dit natuurlijk in stilte en zoveel mogelijk uit het zicht.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Een goed camerasysteem zal hem niet blij maken, en eerder doen afschrikken en opzoek gaan naar een andere woning.

 

Inbrekers zoeken naar woningen waar het liefste slechte sloten zijn, weinig verlichting, geen camerasystemen en geen alarm beveiliging.

 

Als de inbreker een woning ziet, waar weinig gedaan is zal deze die eerder pakken dan de gene waar wel preventie maatregelen zijn genomen.

 

Tijdens een gratis beveiliging advies gesprek kijken wij samen met u naar de wensen, de situatie , en de mogelijkheden.

Aan de hand van onze bevindingen maken wij voor u een offerte waarin wij de verschillende beveiliging oplossingen aanbieden.

 

Als u er voor kiest een bepaalde beveiligingsmaatregel te laten installeren door ons dan plannen we samen met u een geschikte datum waarop onze eigen CameraInstallatie monteurs bij u de beveiliging installatie komen installeren.

 

Los van Camerasystemen installeren wij ook sloten, verlichting, alarmsystemen en deur intercom / toegangscontrole.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant