WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Onzichtbaar zijn voor bewakingcamera's

Je liep er op de Dutch Design Week zo voorbij. En dat onopvallende is precies de bedoeling. De jas van het project Code/Coat is dan ook de meest gemiddelde jas, waarmee je opgaat in de massa. Hij garandeert anonimiteit en maakt je onzichtbaar voor speurende camera’s, beveiligingsdiensten en undercoveragenten op straat, vertelt ontwerper Jochem van Schip.

 

In de jas is een soort harnas verwerkt dat ervoor zorgt dat je postuur verandert en je anders gaat lopen. Met een andere lichaamshouding ontsnap je aan de speurende blik van technologie. Ook zit in de jas een zakje verwerkt dat alle elektromagnetische straling tegenhoudt. Stop daar je telefoon in en niemand kan je traceren. Het zakje met telefoon hoesje, waarmee je je toestel ontraceerbaar maakt, is als DIY Faraday kit te koop voor 10 euro. Voor nog een tientje extra koop je ook de usb-stick met het besturingssysteem Tails dat zorgt voor online privacy.

 

http://jochemvanschip.nl/

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

 

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant