WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Ons jaarboek 2020 is gereed - mooie beveiliging projecten

Je mag best trots zijn op je werk, je team , je klanten en alles wat je samen voor elkaar heb gekregen.Vaak maak je fotos van wat je meemaakt en kijk je er niet meer naar. Wij maken graag een jaarboek, een boek vol met fotos van mooie projecten en leerzame mooie momenten.

Een mooi moment om na de druk te lezen en zien wat er ook alweer allemaal gebeurd was het afgelopen jaar. Want al lijkt alles nog zo snel te gaan vaak lijkt het langer dan je dacht.

Camerainstallatie.nl

Er is in 2020 een hoop gebeurd, veel nieuwe collega’s en zelfs 2 geboortes mogen meemaken. Een aantal nieuwe auto’s en ook 2 collega’s die vertrokken zijn. Corona , werken tijdens corona is niet makkelijk en zelfs in veel gevallen lastig. Werken met mondkapjes en werken met stress en een andere manier van plannen.

 

Een zomer vakantie die anders was dan al die andere jaren, geen vrijdag middag borrels en geen vergaderingen met bier op kantoor. Corona maakt werken anders, en je moet creatief denken om iets voor elkaar te krijgen.

 

Maar wat hebben wij mooie projecten gehad dit jaar, en wat zijn wij hier enorm trots op. De studenten campus in Diemen, de Keukenhof in Diemen, de frisdrank fabriek van de grote A merken… en een Kunstmest fabriek!  dit waren de grote projecten van 2020 maar wat te denken van een zes tal grote hotel projecten en in totaal 38 scholen die wij van camerabewaking hebben mogen voorzien.

Meer dan 2500 particuliere woningen zijn dit jaar door ons voorzien van camerabewaking van een tussenwoning tot een hoekwoning en de vrijstaande woningen en zelfs enkele vakantie woningen. Soms is het een camera en soms zijn het 12 camera’s de ene woning is de andere niet. Geen een project is het zelfde en dat maakt ons werk als beveiliging installatie specialist zo mooi. Altijd bezig zijn met unieke mooie projecten.

 

Ook in het jaar 2020 zijn er vele VVE’s voorzien van een camera systeem, en vaak ook met een nooddeuren systeem om te verklikken als iemand de snellere weg naar buiten neemt. Mede door de inzet en installatie van onze bewakingcamera’s hebben wij vele inbraken en vernielingen kunnen voorkomen en of oplossen. Camerabewaking is effectief en helpt voorkomen en zorgt voor de nodige bewijslast.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
 Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

 Tevreden klant