WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Nieuwe auto's voor CameraInstallatie.nl montage dienst

Langzaam aan worden al onze werkbussen vervangen voor Ford, waar we eerst jaren gereden hebben in Mercedes is er nu gekozen voor Ford. De keuze was voor ons makkelijk alles heeft te maken met het gunnen van de opdracht aan het bedrijf dat zijn best doet en waar service normaal is. Patrick en Hans van Ford Schurer Kamphuis hebben hun best gedaan ons een passend pakket aan te bieden voor de aangepaste werkbussen.

 

Uitgebreid is er de tijd genomen om met monteurs en planners te praten om zo te zien wat er aangepast zou moeten worden aan de bus om deze ideaal te krijgen. De volledige inrichting, bedrading en materialen inbouw is werkelijk perfect ontworpen en het mag gezegd worden we kunnen veel beter ons werk doen door de ruimte en de duidelijke plekken voor onze materialen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant