WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Nieuw model Dahua 4K dome camera 8Megapixel - HDBW2831E

Nieuw bij ons de Dahua IPC-HDBW2831E-S-S2 een 8 megapixel
domecamera met starlight nachtzicht.

 

De Dahua IPC-HDBW2831E-S-S2 is een 8 megapixel Ultra 4K HD Starlight dome camera met POE, een vaste 2.8mm lens, infrarood nachtzicht, SD kaart sleuf en 120dB WDR voor binnen of buiten. De camera beschikt over over het nieuwste SMART H.265 coderings protocol voor zeer efficient gebruik van netwerk bandbreedte en opslagruimte voor beelden.

 

Camerainstallatie.nl

Mogelijkheden
De IPC-HDBW2831E-S-S2 geeft beelden weer in een Full HD 3840×2160 resolutie. De camera heeft een ingebouwd automatisch IR-cut filter en is daarmee een echte dag/nacht camera. Door de zeer lichtgevoelige beeldsensor levert de camera met een minimum aan omgevingslicht nog bruikbaar kleurenbeeld, zelfs bij bijna volledige duisternis (0.009 lux). In zeer donkere omstandigheden kan de camera de ingebouwde IR verlichting inschakelen waardoor er zelfs in volledige duisternis (0 Lux) een haarscherp beeld is. De IR verlichting heeft een bereik van maar liefst 30 meter. De camera beschikt over 120 dB Wide Dynamic Range (WDR) waardoor de camera zeer goed kan omgaan met complexe lichtomstandigheden als gevolg van bijvoorbeeld tegenlicht van de zon of auto koplampen. De vaste lens heeft een horizontale beeldhoek van 105 graden.

 

Beelden kunnen onder meer worden opgeslagen op een Netwerk Video Recorder (NVR). De camera beschikt ook over de mogelijkheid om in de camera op te nemen op een microSD geheugenkaart tot maximaal 256Gb.

Dahua heeft een gratis Nederlandstalige app beschikbaar voor Apple iOS en Android. De camera heeft een interne webserver die met een webbrowser kan worden bekeken en beheerd. Op de website van Dahua is gratis Video Management Software (VMS) voor een computer te downloaden. Onder de tab “Documentatie” is onder meer een link naar de productpagina van de fabrikant opgenomen.

 

De IPC-HDBW2831E-S-S2 heeft een IP67 rating waardoor de camera uitermate geschikt is voor gebruik buiten. Voor installatiegemak kan de camera via de netwerkkabel worden gevoed met Power over Ethernet (standaard 802.3af POE). PoE kan worden verkregen door een PoE NVR, een PoE switch of met een PoE injector. De camera kan ook worden gevoed met een optionele 12V voeding adapter. Onder het tabblad “Opties” kan worden aangegeven of een adapter moet worden meegeleverd. Onder het tabblad “Opties” staan geschikte Dahua montagebeugels. De camera is verstelbaar over 3 assen en daardoor ook zeer geschikt om verticaal tegen een wand te plaatsen. De camera heeft een IK10 vandaalbestendigheid classificatie.

 

Belangrijkste kenmerken

8 megapixel Full HD camera met vaste lens voor haarscherpe beelden

-Dag/nacht camera met automatisch mechanisch IR-cut filter
-IR nachtzicht verlichting tot 30 meter
-In de camera opnemen op SD kaart
-Verstelbaar op 3 assen
-120dB Wide Dynamic Range (WDR)
-Zone optional Backlight Compenstation (BLC)
-3D Digital Noise Reduction (3D DNR)
-Motion detection, Tampering alarm, Privacy mask, Intelligent Video System (IVS)
-ONVIF protocol
-H.265+, H.265, H.264+ en H.264 codec
-Voeding door 12VDC adapter of door PoE (802.3af)
-IK10 vandalproof

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant