WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Kluis of patchkast voor bewakingscamera recorder NVR/DVR

Wij houden van alles netjes in een kastje. Deze kasten zijn er in zwart en wit, maar vooral het feit dat alles netjes en 19” in een frame zit is de grote meerwaarde. De puntjes op de i, een mooie installatie achter kunnen laten, en natuurlijk trots zijn op je werk. Er zijn vele mogelijkheden, oplossingen, manieren… om iets in te richten en niks is standaard. Nodig ons eens uit en wij vertellen u er graag alles over.

 

#camerainstallatie #ipcamera #dahua

#bewaking #beveiliging #beveiligingscamera

#bewakingscamera #verhuizen #verbouwen  #vve

#vvebeheer  #funda #woninginrichting #woninginspiratie

 

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant