WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Hotel Anno Almere voorzien van nieuw Camerabewaking systeem

Hotel Anno in Almere welke tevens ook een Club is, hebben wij mogen voorzien van een hyper modern camerabewaking systeem. De extreem hoge beeld kwaliteit zal zorgen voor een groot stuk veiligheid en overzicht. De gekozen bewakingscamera’s
voor deze situatie zijn 6 Megapixel IP camera’s met een Ultra HD resolutie.

 

De bewakingcamera’s welke geïnstalleerd zijn bij Hotel en Club Anno in Almere op de grote markt zijn per heden in gebruik genomen en waken over de veiligheid.

 

Op de grote markt van Almere is er veel veranderd zeker als het om veiligheid gaat. Zo is ook Lebaron Almere voorzien van een camerabewaking systeem van ons, hotel FINN, en ook de Loungeshop Domino.

Camerainstallatie.nl

Dat steeds meer bedrijven kiezen voor bewakingcamera’s is niet gek te noemen veel verouderde systemen zijn toe aan vervanging en de prijzen zijn zeer aantrekkelijk geworden om te kiezen voor hoge kwaliteit camerabewaking.

 

Het grote voordeel van een bewakingscamerasysteem is natuurlijk het kunnen zien en in de gaten houden wat er allemaal gebeurd op de zaak, en het terug halen van incidenten als u deze beelden wil inzien.

De installatie van een camerabewaking systeem door een professioneel installatie bedrijf zoals CameraInstallatie.nl bied u daarnaast nog vele andere voordelen. U heeft altijd een bedrijf welke u kan bellen voor ondersteuning, en wij houden de systemen zodat ze ook daadwerkelijk doen wat ze moeten doen… een niet werkend camerasysteem is dan ook meer dan vervelend te noemen.

 

Meer informatie over camerabewaking neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant