WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Hoe verbind je een Dahua camera of recorder aan software op de computer?

Een duidelijke uitleg hoe je de Dahua camera of NVR recorder aan de software van Dahua kan koppelen. Via deze video kan u een goed beeld krijgen hoe u zelf een camera of recorder kan koppelen aan de software op de computer. Dit kan u doen doormiddel van P2p/sn. Onze helpdesk kan u ook verder helpen als u er niet uitkomt of als u liever iemand heeft die u ondersteund met het instellen en configureren van de Dahua apparatuur.

Dahua NVR recorder uitleg helpdesk

Als u Dahua camera’s of NVR recorders heeft gekocht en deze wilt koppelen aan de software van Dahua op uw computer, is het belangrijk om te weten hoe u dit moet doen. In deze uitleg zullen we stap voor stap uitleggen hoe u dit kunt doen. De eerste stap is om de Dahua software op uw computer te installeren. Dit kan worden gedownload van de Dahua-website of kan worden meegeleverd met uw apparatuur. Nadat u de software heeft geïnstalleerd, moet u de camera of recorder aansluiten op uw netwerk en ervoor zorgen dat deze is ingeschakeld en correct functioneert. Vervolgens moet u in de Dahua-software de optie ‘Device Management’ selecteren en vervolgens op de knop ‘Add’ klikken. Hier moet u het IP-adres van de camera of recorder invoeren en het juiste type apparaat selecteren. Dit is waar de koppeling tussen de software en het apparaat wordt gemaakt.

 

Als u de camera of recorder niet handmatig wilt koppelen, kunt u de P2p/sn-methode gebruiken. Deze methode maakt gebruik van een unieke ID-code om het apparaat automatisch te koppelen aan de software. U kunt deze code vinden op de achterkant van het apparaat of in de documentatie die bij uw apparatuur is geleverd. Als u er niet uitkomt of als u hulp nodig heeft bij het instellen en configureren van uw Dahua-apparatuur, staat onze helpdesk voor u klaar. Onze specialisten hebben uitgebreide kennis van Dahua-apparatuur en kunnen u helpen bij het oplossen van problemen en het optimaliseren van uw beveiligingssysteem. Neem gerust contact met ons op als u hulp nodig heeft.

Dahua IP camera/beveiligingssysteem helpdesk monteurs

Heeft u onlangs Dahua camera’s of recorders gekocht, maar loopt u vast bij het installeren van uw apparatuur? Of heeft u misschien last van storingen of andere problemen met uw beveiligingssysteem? Dan kunt u altijd terecht bij onze helpdesk voor ondersteuning en oplossingen. Onze helpdeskmedewerkers zijn goed opgeleid en hebben uitgebreide kennis van Dahua-apparatuur en -software. Ze zijn er om u te helpen bij elk probleem dat u ondervindt en zullen hun uiterste best doen om u snel weer op weg te helpen.

 

Als uw problemen niet op afstand kunnen worden opgelost, dan kunnen onze ervaren monteurs bij u langskomen om de situatie ter plaatse te beoordelen en op te lossen. Ze hebben jarenlange ervaring in het installeren, onderhouden en repareren van Dahua-apparatuur en zijn volledig gekwalificeerd om u te helpen bij elke uitdaging die u tegenkomt. Dus, als u hulp nodig heeft bij het installeren, configureren of oplossen van problemen met uw Dahua-beveiligingssysteem, neem dan gerust contact op met onze helpdesk. We staan altijd klaar om u te helpen en de nodige ondersteuning te bieden om ervoor te zorgen dat uw beveiligingssysteem optimaal werkt.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant