WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Het verschil tussen een zwart wit en een full color IP beveiligingscamera

Iedereen kent ze wel die onduidelijke nachtbeelden met spinnen, regendruppels, vage personen of gewoon te donker beeld. Die tijd van slechts camerabeelden is voorbij, de techniek is ondertussen zover dat er zelfs als het heel erg donker is de beelden perfect helder en mooi in kleur kunnen zijn.

 

Maar hoe ziet dat beeld er nu uit in het echt ? wij laten graag enkele voorbeelden zien van een DAHUA/HIKVISION nachtzicht camera met volledig kleuren beeld een zogenoemde “Full color” IP camera.

Camerainstallatie.nl

Beeld en bewijslast is belangrijk, een verkeerde camera, een verkeerde lens of zelfs een verkeerde harddisk recorder heeft direct effect op de kwaliteit van de opnames. Hoe vaak komt het wel niet voor dat een klant twee geweldig goede camera’s heeft maar een recorder die de beelden niet goed kan verwerken. Dood zonde om een verkeerde pakket samenstelling te nemen, terwijl de juiste producten samen een mooi resultaat zouden moeten geven.

 

Dahua, en Hikvision hebben mooie producten en met de juiste manier van installeren zijn de beelden dan ook uitermate geschikt als bewijslast. Wij noemen dit “Echt goede camerabewaking” want echt goed is het
pas als het ook echt goed geïnstalleerd en geplaatst is.

 

Kleuren beeld in de nacht geeft een veel mooier beeld dan beelden in zwart wit, onze camera’s zijn dan ook een van de betere die er te krijgen zijn. Onze pakket prijzen zijn incl montage en installatie en ook leveren wij enkel en alleen kwaliteitsmateriaal en houden wij ons aan de CPR norm voor brandveilige bekabeling.

Ons advies is dan ook, laat u goed informeren en koop niet zomaar iets op internet. Wij hebben voldoende ervaring in huis om u te kunnen ondersteunen en dat bieden wij u dan ook graag aan. Niets is vervelender dan een kat in de zak kopen en balen achteraf.

 

Er zijn veel beunhazen die snel geld denken te verdienen door namaak Chinese camera’s te verkopen, voor weinig en zelfs heel erg weinig geld. En de installatie is soms zelfs gratis of voor 50,- euro bij u gedaan.

 

Laten we eerlijk zijn, voor 50,- euro gaat niemand een hele dag met 2 man kabels trekken in huis en uw woning netjes en schoon achterlaten met een geweldig mooie installatie. U kan zich waarschijnlijk wel voorstellen hoe een installatie van 50,- euro er uit zal zien, en nog maar niet te spreken over de garantie en service naderhand.

Een goede en vakkundige installatie van een beveiligingscamera kost tijd, we zoeken de juiste route, trekken de kabels, en u zal er niks van zien, de kabels zijn netjes, en het eindresultaat is geweldig. Wij verstaan ons vak, en leveren goed en netjes werk daar worden wij blij van en u ook!

 

Op onze website kan u makkelijk en snel zelf berekenen wat een beveiliging systeem zou kunnen kosten, onze calculator geeft u direct een prijs. Onze prijzen zijn compleet zonder verborgen kosten en opties die achteraf pas kenbaar gemaakt worden. Onze prijzen zijn eerlijk, en incl belasting en de materialen + montage.

Monteur van CameraInstalltie.nl is bezig met het installern van een camera op de gevel van een dak

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant

Wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek. Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Camerainstallatie.nl