WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Heatmap camerabewaking toepassen op Dahua camera's

Dahua ondersteunt statistieken voor mensendichtheid [ Heatmap ] binnen het ingestelde tijdbereik en presenteert in de ruimte met verschillende kleuren. Het kleurniveau is verdeeld in rood, oranje, geel, groen en blauw, wat betekent dat de dichtheid van het publiek varieert van hoog naar laag, rood betekent hoge dichtheid, blauw betekent lage dichtheid.

 

Voorwaarden

  • Voor IVS geschikt apparaat met warmtekaartfunctie
  • IP-adres van het apparaat
  • IE (Internet Explorer)
  • Laatste firmware

 

IVS Best Practices

Om problemen met IVS-compatibiliteit tussen de camera en de NVR te beoordelen, moet u beide apparaten bijwerken naar de meest recente firmware en de NVR in de fabriek resetten en de harde resetknop gebruiken om de camera opnieuw in te stellen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant