WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

HD Cameras met dag en nachtzicht

Dag en nachtzicht is erg belangrijk je wil altijd zo scherp mogelijke beelden hebben en duidelijke kleuren zien. De Dahua HDBW4300EP Special edition zoals wij van CameraInstallatie.nl leveren is uitermate geschikt voor binnen en buiten met dag en nachtzicht.

 

Camerabeveiliging installeren laat je alleen installeren door een specialist welke weet wat hij doet. Camera’s zijn niet zoals iedereen zou denken een makkelijk product om te verkopen, je heb te maken met kennis en ervaring die nodig is om het gene op de juiste manier te kunnen installeren, configureren en niet te vergeten service te verlenen. Niks is erger dan een product waarvan de verkoper en of de installateur niet weet hoe de werking precies is en of waarbij vragen niet beantwoord kunnen worden. Wat als er een storing is? u wenst een duidelijke uitleg en oplossing.

 

16 jaar ervaring, veel kennis, en een hoop ervaring wij doen ons werk met passie!

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant