WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Galerie Pallas voorzien van hypermodern Camerabewaking systeem

Galerie Pallas een bekende in Nederland als het gaat om bijzondere kunt van bijzondere kunstenaars. Denk hierbij aan; IRST, MR. BRAINWASH, BANKSY, ANGELO ACCARDI, VAN APPLE EN NOG VELE ANDERE

 

Pallas Gallery​ is een kunstgalerie waar iedereen welkom is.

De collectie bestaat uit een uitgebreide en gevarieerde verzameling moderne kunst met originelen, grafiek en sculpturen van kunstenaars zoals bijvoorbeeld: Damian Hirst, Angelo Accardi, Banksy, Mr. Brainwash, Van Apple Ronald Chapeau, Seven Hansen, Guy Olivier, Yulia Muravyeva, Jorg Ridderbusch en anderen.

 

Indien u op zoek bent voor een kleiner kunstwerk of kunstobject kunt u ook bij ons in de webshop terecht. Hier bieden wij diverse kunstenaars aan zoals bijvoorbeeld: jacqueline Schafer, Joop Hansen, Niloc Pagen, Cowparade, Jacky Zegers, Gertruud Hartog, Gerdine Duijsens, Forchino, Romero Britto en anderen.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant