WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

De nieuwe camerainstallatie.nl bussen rijden op de weg

Ze rijden, de eerste 5 busjes zijn vervangen voor de nieuwe style, en opvallend goed zijn ze te herkennen. De monteurs hebben hun eigen foto op de bussen, en hierdoor weet je ook precies welke monteur in de auto zit.

 

Camerabewaking monteren zit in ons bloed, onze monteurs zijn de beste in hun soort. Maar goed zijn in je werk, betekend voor ons ook passie hebben voor je vak en persoonlijk contact met je klanten. Het beveiligen van woningen en bedrijven is iets dat in vertrouwen moet plaatsvinden. Je laat iemand in je bedrijf, in je woning en laat degene de beveiliging  installeren, dan moet je iemand wel kunnen vertrouwen.

Camerainstallatie.nl

De installatie van een Alarm of camerabewaking systeem gaat niet om de goedkoopste offerte, de laagste prijs. Nee bij beveiliging gaat het om vertrouwen, gunnen en goede kwaliteit materialen en installatie.

 

Voor niets gaat de zon op, en iets dat erg goedkoop is, zal hoogst waarschijnlijk een stuk minder goed zijn. En laten we wel wezen beveiliging moet toch gewoon echt goed zijn u koopt dit niet voor een korte duur maar voor langere tijd wenst u goed beveiligd te zijn.

De beste camerabewaking installaties geplaatst door de beste monteurs.
En dat al 22 jaar lang, dat is de zekerheid, en ook onze passie die we
overbrengen naar onze klanten.

 

Wij maken het graag persoonlijk, en denken met u mee ! en wij gaan voor
de hoogst mogelijk kwaliteit. Nodig ons gewoon eens uit voor persoonlijk advies bij u thuis en een mooie scherpe offerte voor uw camerabewaking systeem.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant