WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Dahua HDCVI 5.0-technologie biedt nieuwe mogelijkheden tot installatie van CCTV systemen

Dahua Technology presenteert met trots de wereld met HDCVI 5.0, de nieuwste aflevering van een revolutionaire serie voor de wereldwijde surveillance-industrie, geïnitieerd in 2012, die duidelijkheid, intelligentie en beveiliging op een ongekend niveau brengt.

 

Voor degenen die nog niet bekend zijn met het vakgebied, is het niet nodig om te snuffelen in een aantal technische details achter het acroniem. Stel je gewoon een echt goede bewaker voor die je inhuurt en die toevallig een uitzonderlijk scherp zicht geniet, onaangetast door de duisternis van de nacht; die toevallig ook in staat is om elk gezicht te herkennen dat ooit is weergegeven met de juiste namen als bijlage; wie is er ook slim genoeg om potentiële dreigingen te identificeren die naderbij komen en dapper genoeg zijn om spontaan acties te ondernemen; die toevallig ook nooit 24/7 moe wordt. Het heeft geen wonder nodig om zo’n grote bewaker te hebben. Dahua HDCVI 5.0-technologie volbrengt al het voornoemde en meer.

Camerainstallatie.nl

Laten we nu eens kijken naar de harde feiten en cijfers die de verschillende baanbrekende voordelen bevestigen die HDCIV 5.0 u biedt, bestaande uit HDCVI Active Deterrence Camera, 4K / 5MP / 1080P Starlight HDCVI Camera, 1080P Full-color HDCVI Camera en HDCVI 4K & H.265 AI XVR. Wanneer ze gecombineerd worden gebruikt, zorgen ze voor uw beveiligingsproblemen in de volgende 5 aspecten.

 

HDCVI 5.0-serie producten

Perimeterbeveiliging

HDCVI 5.0 kan potentiële risico’s detecteren op basis van configureerbare bewegings-, tripwire- en inbraakregels. Het systeem stuurt alarmen naar gebruikers wanneer ongewenste bewegingen plaatsvinden.

 

Bovendien beschikt het systeem over intelligente analyses die kleine voorwerpen zoals dieren, insecten, bladeren, licht, regendruppels enz. filteren, waardoor valse alarmen worden verminderd.

 

Gezichtsherkenning

HDCVI 5.0 kan bepalen of er een gezicht in de bewakingsvideo staat en deze kruiselings controleren met gezichten die zijn opgeslagen in de database om te zien of deze behoort tot een verdachte of vooraanstaande gast volgens de eigen zwart / witte lijsten van de gebruiker, en dienovereenkomstige acties ondernemen die kunnen ofwel een alarm of een gratis pas zijn zonder handmatige controle bij toegangscontrole.

 

Het systeem staat volledig garant voor nauwkeurigheid en procesefficiëntie en ondersteunt tot 24 pic / s gezichtsherkenning en 20 databases met maximaal 100.000 gezichtsbeelden in totaal.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Metadata zoeken

Geconstrueerd met functieattribuut informatie ontleend aan doelwitten, zoals geslacht, leeftijd, bril, maskers, baard en uitdrukkingen, maakt metadata het mogelijk om slim te zoeken door vergelijking tussen het gemodelleerde object en de database of matching met identiteitskenmerken, wat de nauwkeurigheid aanzienlijk verbetert en efficiëntie.

 

Bovendien zijn de metadata ook van grote hulp voor platforms die potentiële bedrijfstoepassingen mogelijk maken die door derden worden gerealiseerd.

Actieve afschrikking Camerabewaking

Geniet van PIR en motion dual-detect die de nauwkeurigheid verbeteren en opslagruimte verminderen voor bewegingsdetectiegebaseerde opnames. HDCVI 5.0 kan niet alleen op tijd echte alarmen naar gebruikers sturen, maar waarschuwt ook indringers met wit licht en een sirene ter plaatse. Het systeem is dus een waakhond die niet alleen kijkt, maar ook blaft.

 

Bovendien zijn, samen met de alarmen die in realtime aan gebruikers worden gezonden, visuele en audioverificatie met HDCVI-video’s het meest directe bewijs van wat er werkelijk is gebeurd.

Starlight & Full-color

Voor HDCVI 5.0 is duisternis geen excuus. Met starlight-camera’s variërend van 1080P tot 4K en full-color, uitgerust met een hoogwaardige sensor en een lens met een groter diafragma, biedt het systeem een ​​hoge kleurreproductie en lichtgevoelige prestaties, wat resulteert in levendigere, helderdere foto’s die voldoen aan de vereisten in monitoringomgevingen met weinig licht, zoals parkeerterreinen, stadsstraten, winkels, enz.

 

Een kleurencamera maakt 24/7 kleurbewaking mogelijk voor het verzamelen van chromatische informatie zoals kleuren van kleding of voertuig.

 

Zelfs in totale duisternis functioneert het systeem nog steeds, dankzij lichtcompensatie met Smart IR (voor gewone starlight-camera’s) of Smart White Light (voor kleurencamera’s).

 

De verzamelde beelden zijn, na te zijn behandeld met geavanceerde verwerkingstechnologie om ruis te verminderen met behoud van weinig vlek en duidelijke details, nuttige materialen voor verdere intelligente analyse.

Er moet ook worden opgemerkt dat

HDCVI 5.0 houdt alle geboren functies van het HD-over-Coax-systeem in stand, inclusief een naadloze upgrade en eenvoudig te gebruiken. Het vereenvoudigt de systeemimplementatie verder met praktische functies zoals slimme H.265 + -codering en audio van uitzendkwaliteit.

 

Als toonaangevende leverancier van oplossingen in de wereldwijde videobewakingsindustrie heeft Dahua Technology altijd de nadruk gelegd op “Innovatie, kwaliteit en service”, wat uiteraard leidt tot de geboorte en voortdurende ontwikkeling van HDCVI-oplossingen. De nieuwste HDCVI 5.0 is een nieuwe mijlpaal op weg naar het uiteindelijke doel van Dahua: een veiligere samenleving en een slim leven mogelijk maken.

 

Een HDCVI camera laten installeren

Heeft u al reeds coax kabels in uw huis of pand liggen wij installeren over deze bestaande coax kabels de nieuwe HDCVI techniek camera’s met zeer hoge beeld kwaliteit. Zelfs als de kabels al vele jaren oud zijn en naar uw mening verouderd zijn kunnen wij hier toch nog HD beeld kwaliteit beeld uit krijgen.

 

Camerainstallatie.nl is al sinds 1999 installateur van bewakingcamera’s en doet dit met passie.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant