WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Dahua camerabewaking projecten laten installeren - Dahua Diamond partner

Opzoek naar een installatie partner die uw dahua camerabewaking project kan installeren Als geen ander weten wij hoe een dahua camera geinstalleerd zou moeten worden, maar ook kunnen wij het gehele project zowel netwerk, bekabeling alsmede het gehele project beheer overnemen en compleet kant en klaar opleveren naar volle tevredenheid.

 

 

Camerainstallatie.nl

Dahua staat in het top 3 top segment van de bewakingscamera markt!

 

Kwaliteitsproducten voor hele gunstige prijzen. Advies om gebruik te maken van een officieel installatiepartner. Bijzonder innovatief, het onderzoek- en ontwikkelingsteam bestaat uit 2000 professionals. Feedback is cruciaal. Alle feedback wordt namelijk rechtstreeks teruggekoppeld naar Dahua.

 

Advies van Dahua:

 

-Installatie van deze camera’s zonder officiële partner zal invloed hebben op de kwaliteit en garantie!
-Laat camera’s dus installeren door een officiële partner!

 

Waarom kiezen voor CameraInstallatie?

-Originele producten (geen namaak)
-Uitgebreide service en support.
-Persoonlijk en professioneel contact.

Waarom kiezen voor Dahua?

 

-De beste prijs- en kwaliteitsverhouding.
-Technisch zeer innovatief en ontwikkeld.
-Hoge beeldkwaliteitsnormen (HD, UHD of 4K)
-Duurzame en kwalitatieve behuizingen.
-Superieur nacht zicht, met de nieuwste led technieken.
-Slimme camera’s met uitgebreide tel- en herkenning-functies.
-Alle mogelijke denkbare montagebeugels.
-Vlotte levertijden dankzij ruime voorraad.

 

Dahua heeft een zeer compleet en kwalitatief aanbod in oplossingen door middel van cameratechnieken.

CameraInstallatie.nl is officieel Dahua Diamond Partner

Camerainstallatie.nl is officeel Dahua Diamond partner, de hoogst haalbare certificering van Dahua. Camerainstallatie.nl is een professioneel camerabewaking installatie bedrijf dat al sinds 1999 bewakingcameras installeert. Al vanaf 2008 leveren en installeren wij Dahua bewakingcamera’s en is ons gehele DNA dahua. Onze kennis en ervaring is zeer groot te noemen en onze ras echte dahua installatie monteurs voelen de passie voor dit mooie merk. Wij zijn dan ook enorm trots officieel het hoogst haalbare te hebben behaald de Dahua Diamond partner certificering.

Wij van Camerainstallatie.nl installeren bewakingcamera’s dat is ons werk, wij werken graag met mooie merken en materialen. Om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden maken wij enkel gebruik van de hoogst haalbare standaarden zo ook onze bekabeling. Al onze bekabeling is CPR gecertificeerd en installeren wij volgens de norm.

 

 

Camerabewaking laten installeren door een Dahua diamond parner.

 

Camerabewaking laten installeren door een Dahua diamond partner bedrijf geeft u vele voordelen maar vooral zekerheden. Een Dahua diamond partner is een bedrijf dat zeer serieus kan worden genomen.

 

Niet alleen is de kennis van een dahua partner bedrijf enorm, maar hebben wij als partner ook directe contacten met Dahua. Doordat wij als een Dahua partner bedrijf zeer grote hoeveelheden bewakingcamera’s inkopen zijn onze prijzen zeer scherp. Camerabewaking voor uw woning

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant