WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Dahua bewakingscamera in verschillende kleuren leverbaar

Een Dahua bewakingscamera in de kleuren zwart, wit, grijs, of kleur naar keuze, in onze eigen spuitcabine maken we alles naar wens en smaak. Zo kan het voorkomen dat u een camera groen wenst, of blauw, grijs… of met uw eigen logo nagenoeg alles is wel mogelijk. Zowel in mat als glas en combinatie’s hiervan, zodat het perfect bij uw wensen zou passen. Maatwerk bewakingscamerainstallatie systemen, een systeem welke past bij uw wensen en perfect staat bij uw design en omgeving.. zo kunnen we niet alleen de camera’s aanpassen op uw wensen maar ook de beugels, palen en of lampenkappen.

 

Het inbouwen van onze camera’s in lampenkappen, of het plaatsen van een cameramast kan zeer zeker perfect door ons gebeuren, ook hier zal gelden een kleur en ontwerp naar maat.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant