WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerainstallatie bedrijfs video - hoe monteer je een bewakingscamera

De CameraInstallatie bedrijfs video, vol trots en met bloed zweet en tranen. Al jaren leggen wij onze klanten uit wat we doen het installeren van bewakingcamera’s en het beveiligen van woning en bedrijf.

 

Alleen hoe leg je met handen en voeten uit wat je precies doet en hoe kan je de passie voor je vak beter vertellen dan in een video! Precies, en met deze video review vertellen wij precies hoe wij ons werk doen.

Camerainstallatie bedrijfs video

Van het eerste contact met ons bedrijf per telefoon, mail,chat of whatsapp kijken wij samen met de klant welke bewakingscamera wij het beste kunnen adviseren. Na het advies op afstand komen wij graag op locatie om te zien hoe het er uit ziet, en in onze video laten wij precies zien hoe een advies gesprek plaatsvind.

 

Na offerte en akkoord op alles komt de monteur de camera’s plaatsen, het trekken van de kabels, aanleggen elektra, het plaatsen van de video harddisk en het plaatsen van het geheugen. Het koppelen van het internet het netwerk, de Wifi en de telefoons en tablets. Alles laten wij in de video zien en precies op deze manier heeft u een goede indruk wie wij zijn.

 

Wij zijn camerainstallatie, sinds 1999 en enorm trots op ons mooie bedrijf.

Camera’s laten installeren

Een goede bewakingscamera laten installeren dat doet u waarschijnlijk niet zelf tenminste wij gaan er vanuit dat u liever dit zou willen uitbesteden en de zekerheid wil hebben dat het goed gebeurd met de juiste materialen en een mooie afwerking.

 

Maar net als in een ijswinkel met een hoop smaakjes, je wil wel even proeven onze bedrijfsvideo met daarin een uitleg hoe wij een bewakingscamera monteren helpt hier goed bij!

 

En uniek mag dit zeker genoemd worden, zoals met veel van onze uitingen. Sinds 1999 zijn wij niet alleen marktleider op het gebied van Camerabewaking maar weten wij ook iedereen keer op keer te verbazen met onze richting die wij kiezen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant