WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabewaking systeem voor Olympic hotel Amsterdam

In opdracht van Alex Chang, project ontwikkelaar en eigenaar van o.a Olympic hotel Amsterdam, mogen wij het nieuwe camerabewaking systeem leveren voor het ultra moderne nieuwe hotel. Het hotel is voorzien van hyper moderne technische hoogstandjes en zo ook het digitale camerabewaking systeem. Al vanaf het prille begin van de bouw heeft CameraInstallatie.nl mee mogen denken aan invulling en de te gebruiken techniek.

 

Samen met dochter organisatie Megasnel.nl bouwen we zowel het Camerabewaking systeem voor het hotel, als ook de algehele ICT denk hierbij aan,  UPS, patchkasten, actieve hardware, wifi netwerk en internet verbindingen. Op de locatie is gekozen voor een centrale camerabewaking CMS software welke ook track and trace kan uitvoeren met GPU berekening.

 

Ons bedrijf is al langer betrokken bij de diverse organisaties van Alex Chang een ondernemer in hart en nieren met verschillende hotels in en om Amsterdam. De vooral zeer prettige samenwerking maakt het enorm leuk om aan een dergelijk project mee te mogen werken en denken. Een Camerabewaking systeem voor een hotel installeren Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant