WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabewaking pakket laten installeren - All in prijzen

Camerabewaking pakket laten installeren

 

Bewakingscamera’s installeren is ons vak, als Camerainstallatie.nl monteur leveren wij niet alleen de IPcamera’s, bewakingscamera’s en geheel complete camerabewaking pakketten, maar ook de dienst om dit te installeren en te onderhouden. 45.000 camera’s zijn er reeds door ons geïnstalleerd en dat zijn er een hoop, dit zijn allemaal hoogwaardige kwaliteit camera’s, deze bewakingcamera’s zijn veelal van HD beeldkwaliteit of zelfs hoger. Wij leveren complete systemen voor een vast en laag bedrag, kijk gerust eens op onze CameraInstallatie.nl website.

Camerainstallatie.nl en dan met name het installeren van HD bewakingcamera’s is een vak dat je moet liggen en waar je zeer zeker een passie voor moet hebben ontwikkeld je komt problemen tegen waar de oplossing vaak lastiger te vinden is. Doordat een IPCamera te maken heeft met netwerk techniek , en video techniek is de samenstelling van groot belang het is dan ook een lastige techniek. Als bedrijf hebben we 25 monteurs, die dag in dag uit CCTV bewakingcamera’s installeren en het installeren van bewakingscamera’s is iets waar we met elkaar samen een hoop kennis hebben ontwikkeld.

 

Alle collega’s kunnen onderling kennis uitwisselen, en met ruim 5000 camera’s op voorraad, en meer dan 50KM kabel die we per maand verwerken is het voor ons een serieus vak. Camerainstallatie.nl is een bedrijf gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van professionele maar toch betaalbare camerabewakingsystemen door gebruik te maken van A-kwaliteit bewakingscamera’s en IP-camera’s.

 

 

 

 

Meerwaarde camerabeveiliging

 

Net als een stevig slot op de deur of een goed getrainde hond is een camerasysteem in huis een zeer effectief middel tegen ongewenste praktijken. Helaas is een hond niet altijd wakker en/of alert, en terwijl een geforceerd slot wel bewijs is, zal het geen dader voor u aanwijzen. Een camera zal dan wel niemand fysiek tegenhouden, maar zal zeker afschrikken. En een goed geplaatste camera zal de dader tijdens de daad opnemen en kunt u naderhand de beelden van uw systeem afhalen en als bewijsstuk aanbieden aan de verzekering en politie.

 

Redenen

 

De hoofdreden dat men camera’s in huis neemt is omdat men veilig wilt voelen. Dit kan zijn in de vakantie periode als men van huis is voor een langere periode, en met een gerust hart van huis wilt. Helaas zijn er ook mensen die achteraf een camerasysteem willen, als het kwaad al geschied is. Vandalisme of inbraak zijn veelvoorkomende situaties, maar ook stalkers en uit de hand gelopen burenruzies zijn redenen voor extra beveiliging rondom het huis. Ook is het uiteraard mogelijk om de leuke momenten vast te leggen, omdat de camera’s continu blijven draaien. Hierdoor is het ook mogelijk om bijvoorbeeld kinderen die in de achtertuin aan het spelen zijn op te nemen voor later.

Kwaliteit

 

Voor veel mensen is het eerste waar ze aan denken bij camerabeveiliging de belabberde kwaliteit die men veelal op televisie ziet. Vaak gaat het echter om zeer verouderde camera’s en zijn de camera’s die wij aanbieden van veel hogere kwaliteit. Ook hebben wij een groot aanbod aan camera’s met nachtzicht, waardoor de zichtbaarheid ’s nachts niet komt te vervallen.

 

 

Wat komt er bij kijken

 

Als u camera’s aanschaft bij ons, zit daarbij inbegrepen (afhankelijk van het pakket dat u kiest);

 

– Camera’s

– Een recorder waar alle beelden worden opgeslagen en waar u alles terug kunt kijken
dan wel kunt exporteren naar externe media zoals een usb-stick of externe harde schijf

– De benodigde bedrading van camera’s naar recorder

 

 

 

Installatie Bewakingscamera

 

Onze bewakingscamera’s worden door vakkundige, opgeleide monteurs met ervaring geïnstalleerd en gemonteerd. Zij werken veelal in teams van twee, waardoor de installatie efficiënt en soepel verloopt. De bekabeling word netjes weggewerkt, zodat deze uit het zicht en buiten bereik is. Montage gebeurd onder het motto dat het geïnstalleerd word zoals de monteurs het thuis ook zouden willen hebben. Indien nodig worden de kabels zelfs door de kruipruimte of onder de dakpannen weggewerkt. Uiteindelijk is het altijd de bedoeling dat het een mooi geheel word, met zo min mogelijk zichtbare bekabeling.

 

Installatie van het systeem gebeurt ook ter plekke. Uw recorder word geïnstalleerd zodat u gemakkelijk en snel toegang heeft tot uw opgeslagen beelden. Tezamen met uw thuisnetwerk word het geheel klaargemaakt om live mee te kijken vanaf een smartphone of tablet zodat u een volledig werkend bewakingscamera systeem opgeleverd krijgt van de monteurs. Tot slot word het geheel aan u uitgelegd; hoe de bijgeleverde software werkt, hoe u uw beelden kunt downloaden vanaf uw recorder naar bijvoorbeeld een usb-stick of externe harde schijf. Bijgeleverd word een handleiding zodat u niet alles maar hoeft te onthouden; indien nodig kunt u alles nog eens rustig nalezen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Camerabewaking Pakketten

 

Wij bieden u verschillende standaard pakketten voor camerabewaking aan, voor zowel analoge als IP-camera’s. Deze pakketten zijn zo samengesteld zodat u meteen klaar bent. Zowel alle benodigde materialen zoals de camera’s, recorder en bekabeling als de installatie en montage zitten bij de prijs inbegrepen. Standaard bieden wij pakketten aan met 1 tot 4 camera’s, maar mocht u daar niet voldoende aan hebben kunt u uiteraard uw eigen pakket ook samenstellen. Camerabewaking is er voor iedereen, en hoeft niet te duur noch ingewikkeld te zijn.

 

 

Adviseur op locatie

 

Zoveel mensen, zoveel smaken. En dus ook zoveel verschillende locaties en situaties. Hierdoor kan het soms erg lastig zijn om de juiste beslissing te maken omtrent uw camerabewaking. Camerabewaking beveiliging installatie Mocht u er niet helemaal uit komen, of wilt u het graag met iemand bespreken, kunt u altijd vrijblijvend een gratis locatiebezichtiging aanvragen. U krijgt dan een van onze deskundige adviseurs op locatie die met u uw wensen bespreekt en samen met u alle mogelijkheden en opties bekijkt. Gebaseerd daarop stelt u samen met de adviseur een plan samen omtrent het type camera’s die het beste aansluiten bij uw wensen, het gewenste aantal en waar de camera’s het beste kunnen komen te hangen. Zo weet u zeker dat u het ideale systeem voor uw situatie krijgt.

 

 

 

 

 

Camera op het huis

 

Een bewakingscamerasysteem pakket is er in vele soorten en samenstellingen, maar altijd zal gelden dat het ALL-IN is wij zorgen voor de installatie, het trekken van de bekabeling, het monteren en afstellen en programmeren. Alles is netjes, en volgens de richtlijnen en niet te vergeten van zeer hoge kwaliteit materiaal keuze. De pakketten kunnen bestaan uit het aantal camera’s die u wenst, we maken deze op maat aan de hand van uw wensen zo kost een pakket met 1 camera incl. recorder montage en installatie geheel compleet 725,- euro en een pakket waar 2 camera’s in zitten 999,- euro.

 

Omdat alles van te voren besproken word weten beide partijen waar ze aan toe zijn, en zal er niemand voor onaangename verrassingen komen te staan. Zo kunnen onze monteurs efficiënter te werk en zal het gehele installatieproces een stuk soepeler verlopen. Bewakingscamera laten installeren Een bewakingscamera en camerabewaking laten installeren www.CameraInstallatie.nl

 

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant