WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabewaking oplossingen voor iedere situatie

Voor zowel nieuwe als bestaande camerabewaking situaties kunnen wij diverse oplossingen bieden.

 

 • Heeft u camera’s maar werken ze niet naar behoren?
 • Bent u op zoek naar kwalitatieve camerabeveiliging?
 • Uw camera’s geven niet het gewenste resultaat?
 • U wenst meer functionaliteit met u camera’s?
 • U kunt uw camera’s niet bekijken op uw smartphone?
 • Heeft u hulp nodig met het veiligstellen van camerabeelden?
 • Mist u een goede documentatie van uw camerasysteem?
 • Wenst u camera’s te verplaatsen of anders op te hangen?
Camerainstallatie.nl

Als cameraspecialist bieden wij camera oplossingen aan vooral bedrijven maar ook particulieren.

 

In elke situatie zijn andere wensen en omstandigheden. Door een inventarisatie te doen bij u op locatie, kunnen wij hier rekening mee houden en u een kwalitatieve en duurzame oplossing aanbieden. Een oplossing die perfect aansluit bij uw wensen en omstandigheden.

 

Zoekt u meer controle, veiligheid of inzicht van uw situatie? Camera’s kunnen u daarbij helpen!

De verschillende mogelijkheden die wij bieden om uw camerabewaking wensen tot stand te brengen komen o.a voor in de volgende situatie’s

Autobedrijven
Festival
Detailhanden
Parkeren
Winkel Centrum
Theater
Parken
Industrie
Kantoor
Jachthaven
woning
zakelijke omgevingen
Industrie / magazijn / fabriek

Analyseer de Behoeften van het Vastgoed

Wanneer het om het beoordelen van de veiligheidsvereisten van een huis gaat, is alles behoorlijk zakelijk en duidelijk. Over de fysieke omstandigheden kan doorgaans immers niet onderhandeld worden, dus het is zaak om goed naar het buitengebied rondom je huis te kijken en vooral te letten op structuren, bomen, planten en andere zaken. Maak eens een wandeling buiten en maak notities. Het is verstandig om dit met twee personen te doen, zodat jullie je meningen en notities kunnen vergelijken.

 

Als je de modellen en functies in gedachten houdt die eerder in deze gids genoemd zijn, dan kun je notities maken van plekken die daarbij van pas kunnen komen. Ga met je rug naar de voordeur staan en kijk om je heen. Wat zie je? Is er een wijd open ruimte die eenvoudige visuele toegang biedt? Of, waarschijnlijker, zie je een pad dat mogelijk beschaduwd wordt door gebladerte, of bomen als je verder weg kijkt? Is er een garage die je zicht beperkt?  Of misschien is je oprit niet recht en kun je hem niet helemaal zien. Noteer dit soort dingen en loop rondom je huis tot de lijst compleet is. Dit zijn voorbeelden van wat je op kunt schrijven, samen met cameraoplossingen:

 

 • Het voorportiek, open vanaf het pad: Bulletcamera om dit specifieke stuk te controleren
 • Grote open tuin: PTZ of groothoekcamera voor een brede blik
 • Geen licht bij de achteringang: infrarood/nachtzicht camera
 • Lange oprit: meerdere camera’s om de lijn van het zicht te ‘openen’
 • Beperkt zicht omlaag: draadloze camera om makkelijker te installeren in moeilijk toegankelijke situaties
 • Geen straatverlichting bij het huis: infrarood/nachtzicht camera
 • Hete en koude temperatuurextremen: bescherming voor temperatuurpieken en –dalen, bepaald door het klimaat ter plekken

Analyseer Je Persoonlijke Behoeften 

We hebben allemaal onze eigen behoeften wanneer het om ons gevoel van veiligheid gaat.

 

Het kan te maken hebben met de manier waarop ons huis in onze kinderjaren beveiligd was, of misschien met de hoeveelheid criminaliteit in de buurt, of met de geboorte van een nieuwe baby.

 

Wat de redenen ook zijn, het is belangrijk om als gezin met elkaar te overleggen en te bepalen hoe iedereen zich thuis het veiligst kan voelen.

 

Sommige aspecten die op je lijst voor kunnen komen:

 • Ingangscamera’s zodat je kunt zien wie er aan de deur is zonder al open te doen
 • Camera’s bij het begin van de oprit, zodat je bezoekers kunt zien voor ze dichtbij komen
 • Infraroodcamera’s rondom het huis die de angst voor rare geluiden in de nacht weg kunnen nemen
 • Verborgen camera’s bij garages of werkplaatsen waar waardevolle spullen liggen
 • Camera’s in hokken of stallen om de dieren in de gaten te houden
 • De mogelijkheid om cameravideo’s via de computer of smartphone te bekijken wanneer je op werk of op reis bent

De betere Bewakingscamera kiezen met hulp van Camerainstallatie.nl

Outdoor camera’s zijn de eerste verdedigingslinie wanneer het gaat om de bescherming van de belangrijkste zaken in je leven – je familie, huis en eigendom – en ze vormen een cruciaal onderdeel van ieder beveiligingssysteem.

 

Surveillance buitenshuis biedt je de zekerheid dat alles en iedereen op uw grondgebied opgemerkt zal worden, of je het nu in real time ziet – vanuit je huis of vanaf een computerscherm verder weg – of dat het digitaal wordt opgenomen om later terug te kijken.

 

Niet alleen werken camera’s als afschrikking voor indringers, een groter voordeel is de waarschuwing vooraf – dat je gewoon weet wat die vreemde geluiden buiten waren, of wie je kunt verwachten als je open gaat doen. Ook kan het je waardevolle extra minuten geven om de hulpdiensten te bellen wanneer zich een bedreigende situatie voordoet.

 

Nu deze geavanceerde technologieën steeds populairder worden, kan de enorme hoeveelheid aan cameraopties overweldigend werken. Winkels en websites staan vol details en termen als CCTV, infrarood en DVR.

 

CMOS- en CCD-chips kunnen moeilijk te begrijpen zijn. Daarom hebben we deze kopersgids samengesteld: om huiseigenaren door de verschillende opties te leiden en ze te helpen om de beste keuze voor hun familie te maken.

Wat Zijn Outdoor Beveiligingscamera’s?

Outdoor beveiligingscamera’s, ook wel multi-camera surveillancesystemen, houden de omgeving buitenshuis in de gaten.

 

Gebruikelijke plaatsen zijn ingangen en opritten, maar ieder grondgebied is uniek, net als de behoeften van iedere eigenaar.

 

De plaatsing hangt dus van meerdere factoren af. Het resultaat kan zo minimaal zijn als een voordeurcamera, of zo gecompliceerd dat het systeem iedere meter van je tuin in de gaten houdt.

 

Outdoor camera’s, die zowel bekabeld als draadloos beschikbaar zijn, kunnen praktisch overal geplaatst worden. Met een digitale videorecorder (DVR) en een computer of scherm kun je alle beelden vanuit je huis bekijken.

 

Ook kunnen de camera’s geïntegreerd worden in bestaande beveiliging, en heb je de optie om je aan te melden bij een controleservice die de camera’s 24/7, 365 dagen per jaar in de gaten houdt, klaar om de eigenaar en hulpdiensten bij het eerste teken van problemen te waarschuwen.

 

Daarnaast is er afstandssurveillance beschikbaar voor huiseigenaren die de beelden op een draadloos apparaat willen bekijken, zoals bijvoorbeeld op een telefoon of tablet. Veel camera’s kunnen video’s opnemen en opslaan, wat bewijzen kan leveren als er ooit sprake is van een misdaad.

 

Hoewel er veel overeenkomsten zijn tussen binnen- en buitencamera’s, worden buitencamera’s speciaal met een bredere kijkhoek ontworpen, zodat ze grotere gebieden in de gaten kunnen houden. Veel camera’s hebben daarnaast nachtzicht, zodat ook er in het donker beelden gemaakt kunnen worden. Ten slotte is alles uitgerust om tegen weer en wind bestand te zijn.

Hoe Ze Werken

Simpel gezegd: outdoor beveiligingscamera’s worden rondom het huis geïnstalleerd, ofwel met vaste, ofwel met draadloze technologie, om activiteiten in de omgeving – de ‘zone’ – in de gaten te houden of op te nemen. De camera’s zijn verbonden met een centraal controlecentrum, met een DVR of met een draadloos netwerk. Zo kan de huiseigenaar alles in de gaten houden dat de camera ziet, of het opnemen als hij het op een later moment wil bekijken. Vaak zijn de camera’s zo ingesteld dat ze filmen op bepaalde tijdstippen, bij beweging of op verzoek.

 

Analoge Bewakingcamera’s

De meeste camera’s op de markt zijn analoge beveiligingscamera’s, die via gesloten televisiecircuits of CCTV surveillancesoftware werken.

 

Deze camera’s zijn verbonden met een DVR of een computermonitor, en hebben een lens, een DSP-chip (digital signal processing) en een beschermende hoes.

 

Transmissiekabels verbinden de camera met de DVR en sturen de video door vanaf het ‘oog’ van de camera. De DVR comprimeert vervolgens de video, en slaat hem op op de harde schijf, waar hij later bekeken kan worden.

Vaak kan de DVR de analoge video ook omzetten naar een digitaal format, zodat hij via internet getoond kan worden.

 

Ten slotte zit de programmering van alarmen, notificaties en ingeplande operaties ook in de DVR.

 

Netwerk Bewakingcamera’s

Netwerkbeveiligingscamera’s, of IP-beveiligingssystemen, zijn duurder dan analoge camera’s, maar hebben een geavanceerdere technologie met meer opties.

 

Bij dit type camera is er geen losse DVR nodig, omdat die functie in het apparaat zelf is ingebouwd. De camera vangt dus niet alleen afbeeldingen en video’s op, maar hij zet ze ook om naar een digitaal format en toont ze via het internet.

 

Veel modellen hebben ook een SD-kaartfunctie, zodat de video direct op de kaart kan worden gezet. Als de camera verbonden is met een NVR (een network video recorder), kan hij video’s direct naar een computer of smartphone streamen, waar ze kunnen worden opgenomen. De hoge resolutie is één van de voordelen van deze camera, maar dat vraagt om veel meer bandbreedte en opslagruimte, wat voor sommige huishoudens onhandig kan zijn.

Verschillende Types en Kenmerken van Outdoor Beveiligingscamera’s

Naarmate outdoor beveiligingscamera’s populairder worden, worden ze ook steeds bekender. Met de stijgende vraag groeit ook de hoeveelheid verschillende behoeftes en toepassingen voor deze camera’s. Het resultaat is een snel groeiende markt met steeds meer verschillende modellen. En dat is goed nieuws voor kieskeurige huiseigenaars, die nu beter iets naar hun wensen kunnen vinden dan vijf jaar geleden met een veel kleinere markt mogelijk was geweest.

 

Hieronder vind je een korte lijst met een aantal soorten outdoor camera’s die beschikbaar zijn, met een samenvatting van enkele belangrijke eigenschappen. Hou bij ieder item je eigen huis in gedachten en bedenk of de details van ieder type nu wel of niet aansluiten bij de toepassingen die jij nodig hebt.

Bedrade Camera’s

Bedrade camera’s, die vaak een professionele installatie vereisen, moeten zo geplaatst worden dat ze de stopcontacten kunnen bereiken. De draden kunnen moeilijk te verbergen zijn, waardoor indringers gewaarschuwd kunnen worden voor de surveillance. Wel geven deze camera’s vaak duidelijker afbeeldingen dan draadloze camera’s, en ze zijn betrouwbaarder wat de streaming betreft. Buiten de deur kunnen de draden wel slachtoffer worden van het weer en andere omstandigheden.

 

Draadloze Camera’s

Deze camera’s zijn ideaal om buiten geïnstalleerd te worden, wat bij andere modellen nog wel eens een uitdaging kan zijn. Zonder draden of krachtbronnen die de plaatsingsmogelijkheden beperken (ze lopen op batterijen) zijn ze erg veelzijdig, onopvallend (geen zichtbare draden), eenvoudig te installeren en makkelijk te verplaatsen als dat nodig is.

Kleur of Zwart-Wit Camera’s

Beide opties zijn beschikbaar voor outdoor gebruik. Kleurencamera’s zijn duurder, maar bieden een grotere videokwaliteit. Een zwart-witte afbeelding geeft alleen het contrast tussen lichte en donkere tinten weer, terwijl een kleurencamera ook precieze kleuren opvangt. Als het om het identificeren van een indringer gaat, kunnen zaken als de kleur van de kleding, huid, ogen en haar het verschil maken.

 

Groothoeklens Camera’s

Afhankelijk van de grootte van het grondgebied kunnen één of meerdere groothoeklenzen het aantal benodigde camera’s verkleinen. Achtertuinen zijn perfect voor dit soort camera’s, die over 104 graden beweging kunnen waarnemen op tot wel 12 meter afstand.

Bulletcamera’s

Deze camera’s, genoemd naar hun gestroomlijnde kogelvorm, kunnen het best aan een muur of plafond bevestigd worden. Dit maakt ze ideaal voor ingangen en portieken, waar de camera vooral op één punt gericht moet zijn. Doorgaans hebben ze geen zoom- en richtfuncties. Het nadeel daarvan is dat het voor indringers relatief gemakkelijk is om het zicht van de camera te ontwijken.

 

Wij leveren niet alleen de bewakingscamera maar installeren deze ook volledig. Zo trekken wij de kakels, graven wij de kabel netjes in, leggen wij de elektra aan en indien nodig maken wij een draadloze verbinding zelfs over afstanden van 1000meter of langer.

 

Compleet & professioneel geïnstalleerd door een camerainstallatie.nl monteur.

Kijk mee op uw computer

Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u overal en nergens in een handomdraai uw camerabeelden tevoorschijn toveren. U kijkt de beelden eenvoudig terug en exporteert deze wanneer nodig. Dit kan zowel vanaf Windows als macOS computers.

 

Ultrahoge HD resolutie & kwaliteit

Onze Full-HD tot 4K camerabewaking sets zijn uitgerust met de
laatste technologiën op het gebied van videobewaking. De camera’s presteren zowel in het licht als donker optimaal onder alle lichts-omstandigheden.

 

De camera’s zijn tevens voorzien van 3D ruisonderdrukking & BLC (Backlight Compensation)

 

Een camera op een poort of hek van CameraInstallatie is de oplossing als u liever zelf niet gaat klussen. Wij installeren de hek of poort camera/intercom volledig.

Zowel ‘s nachts als overdag haarscherpe beelden

Wanneer het donker wordt, schakelen de bewakingscamera’s
automatisch over op nachtzicht. De camera past zichzelf aan de lichts-omstandigheden aan waar deze zich in bevind.

 

Doordat de camera is voorzien van infrarood, WDR, BLC & DNR zijn ook de beelden ‘s nachts optimaal!

 

Waterdicht en vandaalbestendig

Onze camera’s voldoen aan de IP67-certificering en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Van storm tot ijskou & extreme hitte.

 

De behuizing is gemaakt van robuust metaal en de rest van de behuizing bestaat uit polycarbonaat. Hierdoor zijn de camera’s zeer vandaalbestendig. Kortom, niet kapot te krijgen!

Wekenlang opnemen in de hoogste resolutie

De opname recorder wordt standaard voorzien van:
✓ 1000GB opslag – bij 1 tot 4 camera’s.
✓ 2000GB  – bij 5 tot 8 met
✓ 4000GB  – Meer dan 8 camera’s
✓ Opslagcapaciteit is ook achteraf te upgraden voor extra lange beeldopslag.

 

De beelden worden in de hoogste kwaliteit vloeiend & veilig opslagen. Zodra de opslag vol is worden de oudste beelden automatisch overschreven voor nieuwe camerabeelden.

 

Camera op hek gericht wij installeren uw hekwerk camera
Of intercom op uw poort. Het plaatsen van een camera in een poort of hekwerk bied u de mogelijkheid te zien wij er buiten uw woning aan De deur/poort of hek staat. Wij installeren dit hekwerk camera project voor u in zijn geheel inclusief graafwerkzaamheden.

 

Installatiekosten & een gratis offerte

 

U heeft interesse in een camerabewaking set & besluit een offerte aanvraag hiervoor te doen. U heeft twee rechterhanden en kennis van zaken, maar simpelweg niet de tijd of energie om het systeem netjes te installeren en te configureren.

Wij bieden een complete installatieservice hiervoor, Van A tot Z. Wij komen vrijblijvend langs voor advies op maat. Zo bent u er van verzekerd van de meest optimale installatie. Onze adviseur werkt samen met u een plan uit voor de beveiliging & voorziet u ter plekke van de installatie kosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

 

✓ Recorder wordt ingesteld en netjes weg gebouwd
✓ 
De camerabewaking set wordt zorgvuldig afgemonteerd, aangesloten & geconfigureerd
✓ 
De app wordt ingesteld op uw mobiele telefoon & andere gewenste apparaten
✓ 
Onze monteur legt u uit hoe u het systeem kunt bedienen en legt de functies uit
✓ 
Alle camera’s worden afgericht en bekeken in overleg met u.

 

Online de kosten berekenen, gebruik onze makkelijke tool.

 

Heeft u een mooie poort of hek maar nog geen camera of intercom
in uw poort of hek wij komen bij u langs om samen de beste oplossing te verzinnen. Wenst u een paal in uw tuin of langs de poort/hek wij plaatsen de camerapaal inclusief volledige installatie van bekabeling/draadloze verbinding en elektra.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant